Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic

Τρίτη, Μαρτίου 31, 2020

ΠΡΕΒΕΖΑ: Γενναίες αποφάσεις αναμένεται να λάβει η δημοτική αρχή κατά της διάδοσης του Κορονοϊού

Στα δύσκολα δείχνει πυγμή ο Δήμαρχος Πρέβεζας - Μέτρα ελάφρυνσης για τους επαγγελματίες 

Ενοχλημένος έως και εκνευρισμένος ο Δήμαρχος Πρέβεζας, Νίκος Γεωργάκος με μερίδα πολιτών.


Αναμένεται να λάβει δραστικά μέτρα αποφυγής και περιορισμού της διάδοσης του κορωνοϊού. Σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες του PrevezaBest, ο Δήμαρχος Πρέβεζας, όπως και ο Δήμαρχος Θεσσαλονίκης ζήτησε από την πολιτική προστασία το κλείσιμο της παραλίας της συμπρωτεύουσας, αναμένεται να ζητήσει κάτι ανάλογο ειδικά για τις περιοχές του Παντοκράτορα - Κυανής Ακτής και της τάπιας που παρατηρείται αυξημένη κίνηση από πεζούς - περιπατητές. 

Δεν πρόκειται να αφήσω να χαθεί ο έλεγχος στη πόλη, αν χρειαστεί - θα αναλάβω προσωπικά το όποιο πολιτικό κόστος - και θα ζητήσουμε τον περιορισμό της κίνησης στα ανωτέρω σημεία (Παντοκράτορα - Κυανής Ακτής και της τάπιας), διεμήνυσε ο Δήμαρχος Πρέβεζας σε στενούς του συνεργάτες. 

Επίσης σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, ο Νίκος Γεωργάκος ήδη έχει  επικοινωνήσει με τους επικεφαλής των σωμάτων ασφαλείας και ζήτησε εντατικοποίηση των ελέγχων, προκειμένου να περιοριστεί η κίνηση στους δρόμους. 

Ενώ, μέτρα προς τους επαγγελματίες της Πρέβεζας οι οποίοι δοκιμάζονται από τα μέτρα που ελήφθησαν για τον περιορισμό της διάδοσης του κορονοϊού θα εφαρμόσει τις επόμενες μέρες ο Δήμος. Όπως ανέφερε -μιλώντας στη Δημοτική Ραδιοφωνία- ο Δήμαρχος Νίκος Γεωργάκος στο Δημοτικό Συμβούλιο το οποίο θα συνεδριάσει δια περιφοράς την Παρασκευή 3 Απριλίου θα εισηγηθεί μέτρα τα οποία θα δώσουν ουσιαστική ανάσα στους επαγγελματίες του τόπου μας. Ανάμεσα σε αυτά συμπεριλαμβάνονται ελαφρύνσεις ή απαλλαγές για τέλη χρήσης κοινοχρήστων χώρων, καθαριότητας και φωτισμού, την εφαρμογή της προβλεπόμενης μείωσης ενοικίου για τους ιδιοκτήτες που χρησιμοποιούν ακίνητα του Δήμου κλπ, ενώ ήδη βρίσκεται σε εφαρμογή το μέτρο της μη καταβολής των τροφείων για όσο διάστημα μείνουν κλειστοί οι παιδικοί σταθμοί.

Χρήστος Ανεμοζάλης 



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου