Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic

Κυριακή, Μαρτίου 22, 2020

Δήμος Πάργας: Υποστήριξη σεισμόπληκτων δημοτών


Η καταγραφή των αναφορών για ζημιές στην Δημοτική Ενότητα Φαναριού που προκληθήκαν από την ισχυρή σεισμική δόνηση, συνεχίζονται από τον Δήμο Πάργας.

Τα συνεργεία του Υπουργείου Υποδομών, με την συνεργασία εκπροσώπων του Δήμου και των Τοπικών Κοινοτήτων θα συνεχίσουν τις αυτοψίες και την Δευτέρα 23/3/2020.
Το τηλεφωνικό κέντρο 2684360300-2684360301 θα συνεχίσει να λειτουργεί από το  πρωί της Δευτέρας στις 07.00 έως τις 19.00 για την καταγραφή ζημιών, διασφάλισης διαμονής  σε ξενοδοχεία που μισθώνει ο Δήμος και οποιοδήποτε άλλο ζήτημα απασχολεί τους Δημότες.
Για οποιαδήποτε ανάγκη προκύψει κατά την νύχτα στις ώρες εκτός λειτουργίας του κέντρου, οι πολίτες μπορούν να απευθύνονται στο Αστυνομικό Τμήμα Καναλακίου( 2684022202), το οποίο και θα ειδοποιεί όπου απαιτείται τους αρμόδιους αντιδημάρχους ή προέδρους των Τοπικών Κοινοτήτων.
Ο Δήμος Πάργας καλεί όλους τους δημότες που έχουν πληγεί από την σεισμική δόνηση να τηρούν στο μέγιστο δυνατό βαθμό τους κανόνες που ορίζει το Υπουργείο Υγείας για  τον περιορισμό της εξάπλωσης του COVID-19, παρά τις όποιες δυσκολίες.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου