Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic

Παρασκευή, Απριλίου 10, 2020

ΠΡΕΒΕΖΑ: Δυο ανήλικοι οι δράστες της δολιοφθοράς σε βάρος καταστήματος - Ευχαριστήριο του ιδιοκτήτη, Σπ.Κόκκαλη προς την ομάδα ΔΙΑΣ


Εντοπίστηκαν χθες, αργά το βράδυ στην πόλη Πρέβεζας, από περιπολούντες αστυνομικούς της ομάδας ΔΙΑΣ οι δράστες της δολιοφθοράς σε βάρος καταστήματος στην παραλία.

Πρόκειται για δύο ανήλικους οι οποίοι το βράδυ της Τετάρτης 8/4, έσκισαν το προστατευτικό του εξωτερικού χώρου καταστήματος, όπως σας ενημερώσαμε, δείτε ΕΔΩ

Σύμφωνα με πληροφορίες του PrevezaBest,  οι ανήλικοι αργά χθες βράδυ εντοπίστηκαν και συνελήφθησαν από αστυνομικούς της ομάδας ΔΙΑΣ ενώ φαίνεται πως ομολόγησαν τη πράξη τους. Μάλιστα στην κατοχή τους βρέθηκε και ένας σουγιάς. Στα πλαίσια του αυτοφώρου, οι ανήλικοι αναμένεται να μεταφερθούν στον Εισαγγελέα Πλη/δικών Πρέβεζας. 

Τις θερμές ευχαριστίες προς την ομάδα ΔΙΑΣ που εντόπισε και συνέλαβε τους ανήλικους δράστες εκφράζει ο παθών - ιδιοκτήτης του καταστήματος και πρόεδρος του συλλόγου εστιατόρων και συναφών επαγγελμάτων Σπύρος Κόκκαλης.

Ο κ.Κόκκαλης στο ευχαριστήριο μήνυμα προς την ομάδα ΔΙΑΣ αναφέρει τα εξής:

"Ένα μεγάλο μπράβο στην ομάδα ΔΙΑΣ της πόλης μας που για ακόμα μια φορά "καθάρισαν" για τον πολίτη, συλλαμβάνοντας τους δύο ανήλικους που έκαναν ζημιά στο μαγαζί μου. Ημουν σίγουρος ότι θα τους έπιαναν γι αυτό και δεν ανέφερα το γεγονός στην αστυνομία. Τους ευχαριστώ και τους εύχομαι Καλή Ανάσταση και Καλό Πάσχα και πάντα υγεία και χαρά στις οικογένειές τους. 


Και πάλι σας ευχαριστώ και μπράβο σας παιδιά. Σπύρος Κόκκαλης". 


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου