Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic

Τετάρτη, Μαΐου 20, 2020

Άνοδο στην Α2 Εθνική Κατηγορία Γυναικών στο Βόλεϊ ο Φιλαθλητικός ΓΣ Πρέβεζας !!


Σήμερα το βράδυ στα Γιάννενα, μετά από απόφαση του ΔΣ της ΕΣΠΕΔΕ και σε συνάρτηση των κατευθυντήριων οδηγιών της ΕΟΠΕ, πραγματοποιήθηκε κλήρωση μεταξύ των ομάδων Φιλαθλητικού ΓΣ Πρέβεζας και του ΠΑΣ Γιάννενα για την ανάδειξη της ομάδας που θα προκρίνονταν στην Α2 Εθνική κατηγορία Γυναικών.

Οι δύο αυτές ομάδες μοιραζόταν την 1η θέση του ομίλου στην κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος ενώ και στους τελικούς αγώνες των play offs (νικήτρια η ομάδα που θα συμπλήρωνε 3 νίκες) το σκορ μεταξύ τους ηταν 1-1. 
Έτσι, ο Φιλαθλητικός αναδείχτηκε νικητής της κλήρωσης και θα συμμετέχει στην Α2 Εθνική κατηγορία Γυναικών.
Πρόκειται για μία μεγάλη επιτυχία όχι μόνο του συλλόγου που χρόνια τώρα πρωταγωνιστεί και διεκδικούσε την άνοδο αυτή αλλά και της πόλης που μέσω των αγώνων αυτών θα γίνει ευρύτερη γνωστή στο φίλαθλο κοινό του αθλήματος και θα κλιθεί να φιλοξενήσει ομάδες  μεγαλύτερης εμβέλειας.
Το PrevezaBest επικοινώνησε τόσο με την Πρόεδρο της ομάδας, κ.Ιφιγένεια Τέφα όσο και με τον προπονητή, κ.Πέτρο Παπαδόπουλο.
Σε δηλώσεις της η κ.Τέφα ανέφερε: Εύχομαι καλή συνέχεια και δύναμη στο νέο πρωτάθλημα και περιμένουμε τους πολίτες της Πρέβεζας να υποστηρίξουν αυτή την προσπάθεια μας στο πρωτάθλημα της Α2 Εθνικής Κατηγορίας Γυναικών.

Ο προπονητής της ομάδας, Πέτρος Παπαδόπουλος, εμφανώς χαρούμενος συνεχάρη τις παίκτριες της ομάδας οι οποίες, όπως ο ίδιος δήλωσε, παρά το νεαρό της ηλικίας, καθ'όλη τη διάρκεια του πρωταθλήματος αγωνίστηκαν με τεράστια θέληση και πάθος. 

Επίσης ο κ.Παπαδόπουλος δήλωσε:

"Ευχαριστώ τη διοίκηση που στάθηκε κοντά στην ομάδα. Ευχαριστίες επίσης οφείλω στον γυμναστή της ομάδας Νεκτάριο Βαβέτση καθώς και στον Βασίλη Τσουμάνη που πλαισίωσαν  το προπονητικό τιμ. 

Σε λίγες μέρες θα οργανώσουμε την "επόμενη μέρα". 

Αναμένουμε όλο το φίλαθλο κοινό της πόλης κοντά στην ομάδα η οποία από τον Οκτώβρη θα αγωνίζεται στην Α2 Εθνική Κατηγορία Γυναικών"


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου