Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic

Σάββατο, Μαΐου 16, 2020

ΠΡΕΒΕΖΑ: Στους πολίτες πέταξε το "μπαλάκι" ο Πρόεδρος της ΔΕΥΑΠ για το πρόβλημα στο δίκτυο


Με ελάχιστο ή καθόλου νερό έμειναν σήμερα το απόγευμα νοικοκυριά στην πόλη της Πρέβεζας αλλά και οι γύρω περιοχές.


Σύμφωνα με πληροφορίες, υπήρξε τεχνικό πρόβλημα από τις πηγές Αγίου Γεωργίου που σαν αποτέλεσμα είχε το νερό να μην φτάνει στο δίκτυο της ΔΕΥΑΠ ή να φτάνει με χαμηλή πίεση.

Να αναφέρουμε, αν και δεν χρειάζεται, πως τη περίοδο που διανύουμε καταστήματα δεν είναι ανοιχτά όπως επίσης ξενοδοχεία κτλ, ενώ δεν υπάρχουν και επισκέπτες στη περιοχή,  για να δικαιολογείται η κατανάλωση νερού που σύμφωνα με τον Πρόεδρο της ΔΕΥΑΠ, κ.Ζέρβα υπήρξαν "καταναλώσεις νερού Αυγούστου". 

Μάλιστα, ο ίδιος, δημόσια επέρριψε την ευθύνη στους πολίτες γράφοντας χαρακτηριστικά "Ας αφήσουμε λίγο τα ποτίσματα και το πλυσιμο των αυτοκινητων". Κάτι που μπορεί να ισχύει τους καλοκαιρινούς μήνες, δεν θεωρούμε όμως πως στη παρούσα φάση, το επιχείρημα αυτό που προέβαλε ο κ.Ζέρβας έχει ισχύ. 



"Σήμερα σε έκτακτες συνθήκες έχουμε καταναλώσεις νερού.. Αυγούστου... Περνουμε αμέσως τα μέτρα που πρέπει στην υπηρεσία σε μισή μια ώρα θα έχουμε ομαλοποιησει την κατάσταση σταδιακά. Ας αφήσουμε λίγο τα ποτίσματα και το πλυσιμο των αυτοκινητων".

Έπειτα, ο Πρόεδρος της ΔΕΥΑΠ επανέρχεται  με νέα ανακοίνωση του και ζητά δημόσια συγνώμη, αναλαμβάνοντας την ευθύνη για τη βλάβη. 


"Πραγματικά νιώθω την ανάγκη να αναλάβω την ευθύνη και να ζητήσω συγνώμη για την σημερινή ταλαιπωρία. Θα κάνω αυτα αύτα που πρέπει για να μην ξαναγίνει παρ'οτι η ευθύνη δεν είναι σε μεγάλο βαθμό δική μας, η.....Το πρόβλημα ειναι τεχνικό από τον Αγ. Γιώργη και όχι από εμάς εδώ... όμως όπως και να έχει εμείς εδώ έχουμε την ευθύνη για σας" .

Συμπερασματικά και βάση των όσων αναφέρει ο κ.Ζέρβας, τι από τα παραπάνω ισχύει, φταίνε  οι πολίτες ή μήπως το δίκτυο της ΔΕΥΑΠ ; 

Διότι όταν σαν Πρόεδρος αναφέρει πως αναλαμβάνει την ευθύνη, ουσιαστικά παραδέχεται πως δεν ευθύνονται οι πολίτες.

Οφείλουμε όπως να επισημάνουμε πως τα συνεργεία της ΔΕΥΑΠ εργάστηκαν για την ομαλοποίηση της κατάστασης όσο πιο γρήγορα μπορούσαν.

Τέλος, να θυμίσουμε πως Πρόεδρος στον σύνδεσμο ύδρευσης Πρέβεζας - Φιλιππιάδας (πηγών Αγίου Γεωργίου) είναι ο αντιδήμαρχος Ζαλόγγου, κ.Γ.Σαριάνογλου.

Υπήρξε συνεννόηση μεταξύ των δύο Προέδρων ; 

Χρήστος Ανεμοζάλης 




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου