Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic

Δευτέρα, Μαΐου 25, 2020

ΠΡΕΒΕΖΑ: Ολόκληρη η συνέντευξη του Στρ. Ιωάννου στην εκπομπή "Όλα στον Αέρα" ηχητικό


Ο Αντιπεριφερειάρχης Π.Ε. Πρέβεζας και Υπεύθυνος Αντιπεριφερειάρχης σε θέματα Τουριστικής Ανάπτυξης Περιφέρειας Ηπείρου, Στράτος Ιωάννου, βρέθηκε σήμερα στο στούντιο του Ραδιο Πρέβεζα, καλεσμένος της εκπομπής "Όλα στον Αέρα" που επιμελείται και παρουσιάζει ο Χρήστος Ανεμοζάλης (κάθε Δευτέρα στη 1 μ.μ). 

Ο κ.Ιωάννου με αφορμή το άνοιγμα της εστίασης ευχήθηκε στους επαγγελματίες του κλάδου καλή επάνοδο και καλό καλοκαίρι. Μάλιστα ο ίδιος τόνισε την αναγκαιότητα στήριξης της τοπικής αγοράς τόσο σε επίπεδο εστίασης όσο και των επιχειρήσεων του λιανικού εμπορίου.  

Ερωτηθείς ο κ. Αντιπεριφερειάρχης σχολίασε και έδωσε διευκρινήσεις σχετικά με την ομιλία που πραγματοποίησε στη συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου με θέμα τον Τουρισμό. Ο κ.Ιωάννου αναφέρθηκε στα (αναπόφευκτα) πλήγματα που αναμένεται να δεχτεί η ευρύτερη περιοχή και αυτό διότι αεροπορικές εταιρίες ακυρώνουν τα προσφερόμενα πακέτα, έπειτα τις συστάσεις των Υπουργείων Εξωτερικών, βλ Νορβηγία, και που άμεσα επηρεάζεται το αεροδρόμιο του Ακτίου. 


Στη συνέχεια ο κ.Ιωάννου κλήθηκε να σχολιάσει ζητήματα τοπικού ενδιαφέροντος, όπως για τους οδικούς άξονες της περιοχής και σε έργα που βρίσκονται σε εξέλιξη, όπως επίσης και στα σημαντικά ζητήματα για την πόλη της Πρέβεζας, Κάστρο Αγίου Ανδρέα αλλά και νέα είσοδο πόλης, παράκαμψη Αρχαία. 


Ακούστε ολόκληρη τη συνέντευξη στο ηχητικό. 



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου