Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic

Τετάρτη, Μαΐου 27, 2020

ΠΡΕΒΕΖΑ: Τα "δίνει όλα" για την τουριστική προβολή του Δήμου

Viral η Πρέβεζα !!

Ποιος περίμενε πως όταν εκλέχτηκε η νέα δημοτική αρχή, ο επικεφαλής και δήμαρχος Νίκος Γεωργάκος έχοντας "σημαία" την εξωστρέφεια... λίγους μήνες αργότερα θα βλέπαμε την Πρέβεζα να έχει πρωταγωνιστικό ρόλο σε ΜΜΕ παγκοσμίου βεληνεκούς.


Προφανώς η επιτυχία αυτή δεν ανήκει μόνο στον Δήμαρχο αλλά και σε ορισμένους συνεργάτες που επέλεξε να έχει δίπλα του σε αυτό το "ταξίδι" το δύσκολο ταξίδι στο τιμόνι του Δήμου Πρέβεζας. Πράγματι, πρόκειται για μια ιδιαιτέρως δύσκολη χρονιά όχι μόνο για την Πρέβεζα αλλά για ολόκληρο τον πλανήτη. Η πανδημία δεν άφησε ανέγγιχτη σχεδόν καμία περιοχή. 

Τα αποτελέσματα του covid 19 είναι εκατοντάδες χιλιάδες θάνατοι και φυσικά ανυπολόγιστες οικονομικές ζημιές στα κράτη. Στο πλαίσιο της ανασύνταξης των δυνάμεων εν όψει καλοκαιριού άπαντες επιστρατεύουν ότι καλύτερο διαθέτουν προκειμένου το καλοκαίρι να αποτελέσει την απαρχή μιας νέας οικονομικής ευρωστίας για τους επαγγελματίες αλλά και για την τουριστική άνθηση των περιοχών. 

Για την Πρέβεζα τα μηνύματα είναι κάτι παραπάνω από αισιόδοξα αφού οι μεγαλύτερες ιστοσελίδες όχι μόνο της Ελλάδας αλλά του κόσμου πέραν των αναφορών που γίνονται, αποσπά τα πλέον εγκωμιαστικά σχόλια κυρίως για την ασφάλεια της ακτογραμμής του μονολιθίου. 

Όπως άλλωστε έγινε γνωστό, το μονολίθι βρίσκεται στην νούμερο ένα θέση των ασφαλέστερων παραλιών της Ευρώπης σύμφωνα με Ευρωπαϊκό Οργανισμό Καλύτερων Προορισμών, μια είδηση  που αναδημοσιεύτηκε μέχρι και από το forbes

Ο Δήμαρχος Νίκος Γεωργάκος, εκτός των άλλων δράσεων για την προβολή του τόπου, παραχωρεί συνεντεύξεις σε κανάλια πανελλήνιας εμβέλειας και όχι μόνο. 

Άλλωστε για τον ίδιο και τους συνεργάτες του αποτελεί προσωπικό στοίχημα η τουριστική άνθηση της περιοχής μέσω στοχευμένων δράσεων και προβολής σε μέσα ενημέρωσης όπως τα παραπάνω. Σύμφωνα με πληροφορίες μας, τις επόμενες μέρες θα δούμε και άλλες στοχευμένες δράσεις που σαν σκοπό έχουν την προσέλκυση επισκεπτών στη περιοχή μας. 

Από εκεί και πέρα βεβαίως θα πρέπει να βοηθήσουν και οι επαγγελματίες του τουρισμού στην όλη αυτή προσπάθεια που καταβάλλεται και που μέχρι στιγμής παίρνει 10 με τόνο. Από την άλλη - σύμφωνα με την αντιπολίτευση - υπάρχουν κάποια "γκρίζα" σημεία τα οποία θεωρώ πως δεν είναι επί της παρούσης..

Ας κρατήσουμε τα θετικά που δεν είναι άλλα από την τεράστια προβολή της περιοχή μας, όχι στο πανελλήνιο αλλά σε παγκόσμια κλίμακα...

Σήμερα, σειρά είχε η ζωντανή σύνδεση του Star από την παραλία του Μονολιθίου...

Παρακολουθήστε το σχετικό απόσπασμα, στο 20:30



Συνεχίζεται !

Χρήστος Ανεμοζάλης


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου