Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic

Σάββατο, Μαΐου 16, 2020

ΠΡΕΒΕΖΑ: Και σήμερα οι παραλίες "βούλιαξαν" από κόσμο - φωτορεπορτάζ

Οι παραλίες του Δήμου, φιλοξενούν πλήθος κόσμου, παρέχοντας το αίσθημα ασφάλειας της ελευθερίας

Ψήφο εμπιστοσύνης στις παραλίες του Δήμου Πρέβεζας έδωσαν και σήμερα οι πολίτες αναζητώντας στιγμές χαλάρωσης, δροσιάς και διασκέδασης.

Για ακόμη μία φορά τη τιμητική τους είχε η παραλία του Μονολιθίου, της Κυανής Ακτής, Καναλίου, Βράχου κτλ. 

Το κύμα ζέστης είχε σαν αποτέλεσμα το θερμόμετρο να ξεπεράσει τους 30 βαθμούς κελσίου με τους πολίτες από νωρίς το πρωί να ξεχύνονται στις πλησιέστερες παραλίες.





Μικροί και μεγάλοι έπαιξαν στην άμμο, κάνοντας παράλληλα τις πρώτες βουτιές ενώ κάποιοι άλλοι συνδύασαν το μπάνιο με την ηλιοθεραπεία. 






Και φέτος το Μονολίθι κερδίζει τις εντυπώσεις αφού με τα 25 και πλέον χλμ ακτογραμμής, τα καθαρά νερά του Ιονίου καθώς και με τα οργανωμένα καταστήματα τα οποία τηρούν όλα τα προβλεπόμενα μέτρα, κάνει ολοένα να δέχεται και περισσότερους επισκέπτες.   












Το PrevezaBest  επικοινώνησε με τον Αντιπεριφερειάρχη Π.Ε. Πρέβεζας και Θεματικό Αντιπεριφερειάρχη για θέματα Τουρισμού της Ηπείρου, κ.Στράτο Ιωάννου, ο οποίος σε δηλώσεις του ανέφερε:



"Το μεγάλο μήκος των παραλιών της Πρέβεζας, των παραλιών της Ηπείρου, δίνουν τη δυνατότητα να απολαύσουμε τις ομορφιές της θάλασσας καθώς και τις ομορφιές της περιοχή μας, τηρώντας τις απαραίτητες αποστάσεις ασφαλείας. Έχουμε τη δυνατότητα να υποδεχτούμε υπερπολλαπλάσιο αριθμό επισκεπτών διότι έχουμε πάρα πού μεγάλες παραλίες. Είμαστε πάντα αισιόδοξοι πως και αυτό το καλοκαίρι, παρά τις δυσκολίες, θα τα καταφέρουμε .

Επίσης, δημοσιεύθηκε η Κοινή Υπουργική Απόφαση που αφορά στους Κανόνες τήρησης αποστάσεων σε οργανωμένες ιδιωτικές και μη παραλίες στο σύνολο της Επικράτειας, προς περιορισμό της διασποράς του κορωνοϊού COVID-19- όπου επιτρέπει τη λειτουργία παση φυσεως επιχειρήσεων που εκμεταλλεύονται οργανωμένες παραλιες και οχι μονο .


Χρήστος Ανεμοζάλης



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου