Κυριακή, Μαΐου 17, 2020

Δεν έπεισαν οι εξηγήσεις του Προέδρου του Επιμελητηρίου ΛευκάδαςΤην δυσαρέσκεια τους εξέφρασαν - μέσω των social media -  Ηπειρώτες και Αιτωλοακαρνάνες, έπειτα τα προσβλητικά σχόλια του Προέδρου του Επιμελητηρίου Λευκάδας, Σωτηρίου Σκιαδαρέση.


Ο "ΚΟΝΤΕ" Σκιαδαρέσης έπειτα από συνομιλία που είχε στο διαδίκτυο με αφορμή την υποθαλάσσια σύνδεσης της Λευκάδας.. ανέφερε ...«θα είμαστε γύφτικος προορισμός με πελάτες όλους τους γείτονες που θα έρχονται το πρωί, θα μποτιλιάρουν τους δρόμους και τα πάρκινγκ, θα πνίγουν τις παραλίες μας, θα φεύγουν το απόγευμα και θα μας αφήνουν τα σκουπίδια τους, άντε να πιούν κάνα καφέ (Το φαγητό θα είναι στα τάπερ) αν γίνει αυτό θα δούμε το επόμενο στάδιο που θα είναι να φεύγουν οι λίγοι ακόμη καλοί πελάτες γιατί δεν θα μπορούν να συνυπάρξουν με τους γύφτους, τους μποτιλιαρισμένους δρόμους, τα παρκαρισμένα αμάξια όπου βρούμε, τις ξεχειλισμένες από κόσμο παραλίες κλπ........ όταν θα δούμε το έργο θα είναι πολύ αργά....»!!!Όπως ήταν αναμενόμενοι οι δηλώσεις αυτές του "ΚΟΝΤΕ" Σκιαδαρέση προκάλεσαν σάλο και σε μια προσπάθεια να συμμαζέψει τα ασυμμάζευτα..και να δικαιολογήσει τα αδικαιολόγητα....ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Λευκάδας, ζήτησε συγνώμη με την παρακάτω ανάρτηση

«Με αφορμή τις δικαιολογημένες αντιδράσεις που προκάλεσε σχόλιο μου σε δημοσίευση φίλου στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, αισθάνομαι την ανάγκη να διευκρινίσω ότι οποιαδήποτε αναφορά μου σε συγκεκριμένες πληθυσμιακές ομάδες ήταν τουλάχιστον ατυχής.
Η Λευκάδα είναι και θα παραμείνει μια ξεχωριστή όαση ομορφιάς και ένας φιλόξενος προορισμός χαράς και ξεκούρασης για όλους.. και ιδιαίτερα για τους γείτονές μας της Ηπειρωτικής Ελλάδας. Σε καμία περίπτωση μία λάθος διατύπωση δεν έχει να κάνει με τις απόψεις μου για όλους αυτούς γύρω μας που στηρίζουν χρόνια τώρα την Λευκάδα.
Είναι προφανές ότι έχω αποσύρει το επίμαχο σχόλιο και ζητάω συγνώμη από τους φίλους Αιτωλοακαρνάνες και Ηπειρώτες αν τους στεναχώρησα, όμως με την λέξη που κακώς χρησιμοποίησα δεν εννοούσα αυτούς.
 Ήθελα να εστιάσω στις κακές συνήθειες ανθρώπων πανελλαδικά ακόμα και από το εξωτερικό ή και τη Λευκάδα σε ότι αφορά τα σκουπίδια, την ρύπανση του περιβάλλοντος και το κυκλοφοριακό που δημιουργούμε ακόμη και εμείς οι ίδιοι σε διάφορα σημεία σε ώρες αιχμής».
...Εξηγήσεις που βάση της παραπάνω ανάρτησης -  συγνώμης και εξιλέωσης του ΚΟΝΤΕ Σκιαδαρέση δεν μας έπεισαν. 
Προφανώς ο κ.Σκιαδαρέσης όταν έγραφε τις προσβλητικές του εκφράσεις, λησμονούσε βασικά πράγματα... 
Ο κ.Σκιαδαρέσης, τη στιγμή που η Λευκάδα όπως όλοι οι τουριστικοί προορισμοί - βάση των δεδομένων συνθηκών λόγω πανδημίας - χρειάζεται εσωτερικό τουρισμό, κατάφερε να δυσφημίσει - με τον χειρότερο τρόπο - το ίδιο το νησί του. 
Το PrevezaBest  επικοινώνησε με επαγγελματίες της Λευκάδας, οι οποίοι όχι απλώς διαχώρισαν τη θέση τους απ'όσα ανέφερε ο "ΚΟΝΤΕ" αλλά πολύ παραπάνω... και δήλωσαν πράγματα τα οποία δεν μπορούμε να αναφέρουμε, λόγω των χαρακτηρισμών που του απέδωσαν...
Ο ΚΥΡΙΟΣ Σκιαδαρέσης, εκτός από τη συγνώμη που όφειλε και ζήτησε στους γείτονες της Λευκάδας, οφείλει και μια ακόμη συγνώμη στους ίδιους τους Λευκαδίτες για τα όσα δήλωσε....
Χρήστος Ανεμοζάλης 
1 σχόλιο: