Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic

Παρασκευή, Μαΐου 29, 2020

Σύγχρονος Ηλεκτροκαρδιογράφος από την εταιρεία Foppen στο νοσοκομείο της Πρέβεζας



'Ένα σύγχρονο Ηλεκτροκαρδιογράφο δώρισε σήμερα η γνωστή εταιρία (FOPPEN)
στο νοσοκομείο της Πρέβεζας.

Εκ μέρους της Foppen - η οποία απασχολεί 300 περίπου άτομα - τη δωρεά πρόσφερε η υπεύθυνη κ.Βίκυ Νίκου όπου μεταξύ άλλων υπογράμμισε πως η εταιρεία θέλοντας να ευχαριστήσει το ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό του νοσοκομείου, ως ελάχιστη αναγνώριση του έργου τους, προσφέρει σήμερα αυτόν τον σύγχρονο ηλεκτροκαρδιογράφο. 



Συνεχίζοντας η κ.Νίκου ανέφερε πως η Foppen θα συνεχίσει να στηρίζει τόσο το νοσοκομείο όσο και άλλους οργανισμούς για όφελος της κοινωνίας.

Ο Διοικητής του νοσοκομείου, κ.Σκανδάλης αφού ευχαρίστησε την εταιρεία για τη δωρεά και την κ.Νίκου, επισήμανε πως αρκετές επιχειρήσεις της πόλης αλλά και ιδιώτες, όλο το προηγούμενο διάστημα έδειξαν έμπρακτα το ενδιαφέρον τους μέσω διάφορων δωρεών. 


Ενώ, όπως αναφέρει στο ευχαριστήριο μήνυμα του το Νοσοκομείο: 

Το Γενικό Νοσοκομείο Πρέβεζας εκφράζει τις θερμές ευχαριστίες του στην εταιρεία OLYMPIC EEL & SALMON SA (FOPPEN) για την ευγενή δωρεά ενός σύγχρονου Ηλεκτροκαρδιογράφου, που θα καλύψει τις ανάγκες του Τμήματος Εξωτερικών Ιατρείων του Νοσοκομείου μας.

Επίσης το Γ Ν Πρέβεζας ενημερώνει τους πολίτες πως από την ερχόμενη Δευτέρα 1/6/2020 η Αιμοδοσία του Νοσοκομείου επανέρχεται στην κανονική της λειτουργία στους χώρους του Νοσοκομείου, στο Ισόγειο του Κτιρίου.

Τηλ. επικοινωνίας 2682361222 και ώρες αιμοδοσίας 09:00 – 13:00.

Με την ευκαιρία της επαναφοράς της Αιμοδοσίας στους χώρους του Νοσοκομείου το Γ Ν Πρέβεζας θα ήθελε για μια ακόμη φορά να ευχαριστήσει το Δήμαρχο Πρέβεζας για την παραχώρηση του ΚΗΦΗ, για όλο το προηγούμενο χρονικό διάστημα, αλλά και τους εργαζομένους του ΚΗΦΗ που συνέδραμαν υποστηρικτικά στο έργο της Αιμοδοσίας.




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου