Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic

Σάββατο, Ιουνίου 06, 2020

ΠΡΕΒΕΖΑ: Υπόθεση κλοπής 230.000 ευρώ από ιατρείο - οι αρχές κοντά στη σύλληψη των δραστών

Αναμένεται η εξιχνίαση της υπόθεσης

Νέα στοιχεία στα πλαίσια συνεχιζόμενης ενδελεχούς έρευνας των αστυνομικών αρχών σχετικά με την διάρρηξη από ιατρείο της πόλης της Πρέβεζας τα ξημερώματα της 25ης Μαρτίου που σαν αποτέλεσμα είχε την κλοπή χρηματοκιβωτίου το οποίο - σύμφωνα με πληροφορίες - εμπεριείχε το ποσό των 230.000 ευρώ.

Στο πλαίσιο της ίδιας υπόθεσης και κατόπιν κατάλληλης αξιοποίησης και αξιολόγησης στοιχείων, το τμήμα ασφάλειας Πρέβεζας βρίσκεται πολύ κοντά στην εξιχνίαση της διάρρηξης και στην σύλληψη των δραστών.


Μάλιστα, τις επόμενες ημέρες αναμένονται και οι επίσημες ανακοινώσεις. 

Το χρονικό της υπόθεσης

Λίγες μέρες πριν την διάρρηξη, ο γιατρός είχε επισκεφτεί τραπεζικό κατάστημα  και μετέφερε το ποσό των 230.000 στο ιατρείο του σε χρηματοκιβώτιο. 

Από το ρεπορτάζ είχε προκύψει πως οι δράστες (έξι άτομα)  φορώντας κουκούλες (full face) μετέβησαν στο σημείο με ένα λευκό βαν το οποίο είχαν αφαιρέσει από τη ΒΙΠΕ Πρέβεζας, ενώ όπως επίσης είχε γίνει γνωστό το ιατρείο διέθετε  κλειστό κύκλωμα παρακολούθησης. 

Οι δράστες αφού κατάφεραν να διαρρήξουν την είσοδο του ιατρείου, αμέσως αφαίρεσαν το μικρό διαστάσεων χρηματοκιβώτιο και μαζί με αυτό, τις 230.000 ευρώ. 






Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου