Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic

Τρίτη, Ιουνίου 23, 2020

ΠΡΕΒΕΖΑ: Το Κουρδιστό Πορτοκάλι επιστρέφει την Παρασκευή 26/6

Στο Κουρδιστό Πορτοκάλι, ζεις το Καλοκαίρι αλλιώς !!

Το καλοκαίρι στα καλύτερά του !!

Επίσημη λοιπόν έναρξη του καλοκαιριού με την επιστροφή του δημοφιλούς και ιστορικού καταστήματος της Πρέβεζας, Κουρδιστό Πορτοκάλι την Παρασκευή 26/6. 

Οι καιρικές συνθήκες - την Παρασκευή - προβλέπονται ιδανικές για την εποχή, αφού ο υδράργυρος αναμένεται να φτάσει τους 30 βαθμούς κελσίου. Τι καλύτερο λοιπόν, από την επιστροφή του απόλυτου καλοκαιρινού μαγαζιού το οποίο είναι γνωστό στην Ήπειρο και όχι μόνο..




Το timing που επιλέχτηκε για να επιστρέψει το κατάστημα στην καθημερινή διασκέδαση των πελατών είναι το απολύτως σωστό, μιας και μέχρι σήμερα οι καιρικές συνθήκες δεν ήταν και οι πλέον ενδεδειγμένες. 

Το Κουρδιστό Πορτοκάλι προσθέτει πολλά συν στην βραδινή ψυχαγωγία και όχι μόνο, αφού  πρόκειται για έναν χώρο μοναδικής ομορφιάς και αισθητικής, σχεδιασμένος για να καλύπτει όλες τις ανάγκες σας, το ΚΟΥΡΔΙΣΤΟ ΠΟΡΤΟΚΑΛΙ είναι ο ιδανικός προορισμός για τις καλοκαιρινές βραδινές εξορμήσεις μας.



Συγκεκριμένα, από νωρίς το απόγευμα μπορείς να απολαύσεις το ρόφημα σου και να χαλαρώσεις αγναντεύοντας την μοναδική θέα στη θάλασσα και ταυτόχρονα να δοκιμάσεις εκλεκτές γαστρονομικές δημιουργίες με fusion στοιχεία, ξεκινώντας με μοναδικά brunch και στη συνέχεια με μεσογειακές και όχι μόνο γεύσεις στο χώρο του εστιατορίου. 



Όσο βραδιάζει μπορείς να δροσιστείς με τα μοναδικά cocktails ή να πιεις το ποτό σου με την παρέα σου υπό τον ήχο της αγαπημένης σου μουσικής. 


Κουρδιστό Πορτοκάλι εκεί που ζωντανεύουν όλες οι αισθήσεις !!

Ενημερωθείτε μέσα από τη σελίδα του καταστήματος για όλες τις ανακοινώσεις, Κουρδιστό Πορτοκάλι

Από την Παρασκευή 26/6 καθημερινά κοντά σας από τις 7 το απόγευμα !


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου