Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic

Τρίτη, Ιουνίου 23, 2020

ΠΡΕΒΕΖΑ: Σεξουαλική κακοποίηση της 83χρονης από τον Πακιστανό αναφέρει το πόρισμα του ιατροδικαστή


Διαβιβάστηκε το πόρισμα του ιατροδικαστή στην Ασφάλεια και στην Εισαγγελία Πρέβεζας. Μεταξύ άλλων αναφέρει ότι η 83χρονη κακοποιήθηκε σεξουαλικά.


Σύμφωνα με πληροφορίες ο δικηγόρος κ. Γ.Γιαννακός ο οποίος διορίσθηκε αυτεπαγγέλτως, παραιτήθηκε από την υπεράσπιση του και ορίστηκε αντικαταστάτης του. 

Ο 40χρονος Πακιστανός, έπειτα από την προθεσμία που ζήτησε και έλαβε θα βρεθεί αύριο εκ νέου ενώπιον Ανακριτή προκειμένου να απολογηθεί. 

Η 83χρονη εξακολουθεί να νοσηλεύεται στο Πανεπιστημιακό νοσοκομείο Ιωαννίνων σε κωματώδη κατάσταση με βαριές κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις. 

Να θυμίσουμε πως η 83χρονη είχε βρεθεί αναίσθητη και γυμνή από τη μέση και κάτω στο κρεβάτι του σπιτιού της, ενώ από τη πρώτη στιγμή οι έρευνες των αρχών είχαν επικεντρωθεί στον 40χρονο. 

Οπως πρώτοι αποκαλύψαμε, δείτε ΕΔΩ  το Μάρτιο του 2019, ο ίδιος Πακιστανος είχε και πάλι κατηγορηθεί για απόπειρα βιασμού σε βάρος της ίδιας ηλικιωμένης.

Μεταξύ των ισχυρισμών που προβάλλει ο κατηγορούμενος είναι κατάσταση μέθης και ύπαρξη σεξουαλικής σχέσης με την 83χρονη, ενώ δηλώνει πως δεν θυμάται τι συνέβη τη δεδομένη στιγμή, αν τη χτύπησε ή όχι.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου