Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic

Σάββατο, Ιουνίου 27, 2020

Εικόνες από την Πρέβεζα στην μακρινή Αυστραλία μέσα από τον φωτογραφικό φακό του "Akis"


Η διαφήμιση μιας περιοχής και η προβολή της είναι πάντα καλοδεχούμενη απ'όπου και αν αυτή προέρχεται.


Πέραν της φυσικής ομορφιάς της Πρέβεζας, τους αρχαιολογικούς χώρους, τις καταγάλανες ακτές, η περιοχή μπορεί να προβληθεί και προβάλλεται μέσα από περιοδικά μόδας. Βέβαια αυτό αποκτά ακόμη μεγαλύτερη αξία, όταν μιλάμε για έντυπα περιοδικά παγκοσμίου βεληνεκούς. 

Συγκεκριμένα, για τον μήνα Ιούνιο, το έντυπο περιοδικό Elegant έχει αφιέρωμα  με  εξώφυλλο και οπισθόφυλλο καθώς και 41 σελίδες στο εσωτερικό του φωτογραφίες του Πρεβεζανου φωτογράφου. 

Το πιο σημαντικό όμως το οποίο και αποτελεί και διάκριση για τον akis είναι πως για πρώτη φορά φωτογραφικό υλικό θα δημοσιευθεί στο τεύχος Αυγούστου σε ένα από τα μεγαλύτερα περιοδικά μόδας στον κόσμο, στο  L'Officiel Australia

Εικόνες από την Πρέβεζα λοιπόν, μέσα από τον φωτογραφικό φακό του "Akis" θα ταξιδέψουν στην μακρινή Αυστραλία που πολλοί φωτογράφοι ανά τον κόσμο ονειρεύονται αλλά λίγοι έχουν την τύχη αυτή..

Δείτε μέρος των φωτογραφιών που μας παραχώρησε ο Πρεβεζάνος φωτογράφος. Ωστόσο φωτογραφικό υλικό και με τις φυσικές ομορφιές των τοπίων της Πρέβεζας θα δημοσιευτεί στο L'Officiel Australia. 
















Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου