Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic

Τετάρτη, Ιουνίου 24, 2020

ΠΡΕΒΕΖΑ: Καθολική συμμετοχή των εργαζομένων του Δήμου στην πανελλαδική στάση εργασίας



Με καθολική συμμετοχή των εργαζομένων στην αποκομιδή, το πράσινο, στον οδοκαθαρισμό στον ηλεκτροφωτισμό και σε άλλες υπηρεσίες του δήμου προχώρησαν οι εργαζόμενοι στους ΟΤΑ Ν. Πρέβεζας στην πανελλαδική στάση εργασίας.


Η συγκέντρωση πραγματοποιήθηκε σήμερα το πρωί στο χώρο του εργοταξίου του Δήμου Πρέβεζας μετά από το σχετικό κάλεσμα του Συλλόγου Εργαζομένων για συμμετοχή στη σημερινή πανελλαδική στάση εργασίας που έχει προκηρύξει η ΠΟΕ – ΟΤΑ.

Από τις προηγούμενες μέρες προετοιμάστηκε ο κλάδος να δώσει αγωνιστική απάντηση μέσα από συσκέψεις, μαζικές συνελεύσεις στους χώρους δουλειάς δίπλα από το Δ.Σ του συλλόγου και της Επιτροπής Αγώνα που δημιουργήθηκε για να οργανωθεί με καλύτερους όρους η κινητοποίηση

Στη συγκέντρωση αναδείχτηκε από τον πρόεδρο του συλλόγου ΜΙΣΗΡΛΗ ΓΕΩΡΓΙΟ
ο σχεδιασμός και αυτής της κυβέρνησης όπως και των προηγούμενων αλλά και των δημοτικών αρχών που υποτάσσονται στις ανάγκες του κεφαλαίου   για  την κατάργηση των ΒΑΕ στον κλάδο καθαριότητας των δήμων που τσακίζει τους εργάτες και υποδέχεται τα ιδιωτικά κεφάλαια, αναδείχτηκε η ανάγκη Ένταξης στο καθεστώς των ΒΑΕ και άλλων ειδικοτήτων.
Μόνιμες προσλήψεις στο σύνολο των υπηρεσιών των Δήμων.
Μονιμοποίηση όλων των συμβασιούχων χωρίς όρους και προϋποθέσεις,
Καμιά ιδιωτικοποίηση υπηρεσιών των δήμων!

Στην συνέχεια  αποφασίστηκε να πραγματοποιηθεί πορεία στους δρόμους της Πρέβεζας η οποία θα καταλήξει στο δημαρχείο όπου έγινε συνάντηση με το δήμαρχο Πρέβεζας για να του κατατεθεί σχετικό ψήφισμα με τα αιτήματα των εργαζομένων, όπως αυτά διαμορφώθηκαν μέσα από τη συνέλευση των παρευρισκόμενων εργαζομένων – απεργών, που έγινε στο χώρο του εργοταξίου.
Κατά τη διάρκεια της συνάντησης με το δήμαρχο με αντιπροσωπεία του σωματείου και των εργαζομένων του παρατέθηκαν αναλυτικά όλα τα ως άνω αιτήματα και του κατατέθηκε το προαναφερόμενο ψήφισμα.

 ΓΙΑ ΤΟ ΔΣ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ
 ΜΙΣΗΡΛΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ
ΠΡΟΕΔΡΟΣ





Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου