Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic

Παρασκευή, Ιουνίου 05, 2020

ΠΡΕΒΕΖΑ: DOLCE AL MARE..για κάθε ώρα της ημέρας !

"Βουτιά" στις απολαύσεις !!

Το DOLCE AL MARE στην παραλία της πόλης, δίπλα από τα δικαστήρια προσφέρει ποιοτικές υπηρεσίας από νωρίς το πρωί έως αργά το βράδυ.


Σε ένα εκλεπτυσμένο και άνετο περιβάλλον μπορείτε να ξεκινήσετε τη μέρα σας με καφέ, σνακ και άλλα. Ο μεγάλος χώρος του καταστήματος, τηρώντας όλα τα απαραίτητα μέτρα ασφαλείας εκτός των άλλων προσφέρεται και για φαγητό μεσημεριανό, βραδινό κτλ, καθώς επίσης και για επαγγελματικά ραντεβού, όλα αυτά μέσα από την ανανεωμένη κουζίνα του καταστήματος που ικανοποιεί όλους τους πελάτες. 

Στο DOLCE AL MARE μπορείτε να απολαύσετε διάφορες γεύσεις παγωτού, κλασικές και σύγχρονες τις οποίες μπορείτε να συνοδεύσετε με γλυκά αλλά και βάφλες. 

Το φιλικό και γρήγορο σέρβις του καταστήματος αποσπά θερμές κριτικές όπου σε συνδυασμό με την αναβάθμιση των υπηρεσιών του χώρου είναι κάποια απο τα γνωρίσματα που έχετε αγαπήσει το  DOLCE AL MARE. 

Τώρα, μέσα από τον νέο πλούσιο κατάλογο του καταστήματος μπορείτε να απολαύσετε μοναδικές γαστρονομικές εμπειρίες με την σφραγίδα του  DOLCE AL MARE.






Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου