Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic

Πέμπτη, Ιουλίου 09, 2020

ΠΡΕΒΕΖΑ: Στον Εισαγγελέα οδηγήθηκαν οι 11 συλληφθέντες για την υπόθεση των ναρκωτικών - φώτο


Την πόρτα του Εισαγγελέα Πρέβεζας πέρασαν στις 5 το απόγευμα οι έντεκα συλληφθέντες, ανάμεσά τους και δύο γυναίκες για την υπόθεση των ναρκωτικών, δείτε σχετικά ΕΔΩ.

Συνοδεία αστυνομικών οι κατηγορούμενοι, δια του συνηγόρου τους κ.Γιάπρου, οδηγήθηκαν ένας - ένας στον Εισαγγελέα για την απόδοση των κατηγοριών.



Από τις αστυνομικές αρχές για εφτά άτομα σχηματίστηκε δικογραφία, κακουργηματικού χαρακτήρα, που περιλαμβάνει -τα κατά περίπτωση- αδικήματα της συγκρότησης, διεύθυνσης και ένταξης σε εγκληματική οργάνωση, της νομιμοποίησης εσόδων από εγκληματική δραστηριότητα και παραβάσεων των νόμων περί ναρκωτικών και περί όπλων, ενώ τέσσερις ακόμη (δύο άνδρες, εκ των οποίων ένας πυροσβεστικός υπάλληλος και δύο γυναίκες), μη μέλη της ανωτέρω οργάνωσης, σε βάρος των οποίων σχηματίσθηκε δικογραφία για παραβάσεις της νομοθεσίας περί ναρκωτικών.



Οι κατηγορούμενοι αναμένεται να ζητήσουν και να λάβουν προθεσμία προκειμένου να απολογηθούν τις επόμενες ημέρες.

Σύμφωνα με το αστυνομικό δελτίο ο βασικός πυρήνας της οργάνωσης αποτελούνταν από το αρχηγικό μέλος και δύο ακόμα από τα συλληφθέντα μέλη, ένα εκ των οποίων τυγχάνει πυροσβεστικός υπάλληλος.

Νεότερο: Με σύμφωνη γνώμη ανακριτή και εισαγγελέα δύο από τους συλληφθέντες αφέθηκαν ελεύθεροι, ένας άντρας (πυροσβεστικό υπάλληλος) και μια από τις δυο γυναίκες που κατηγορούνται για παραβάσεις της νομοθεσίας περί ναρκωτικών.  


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου