Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic

Σάββατο, Ιουλίου 04, 2020

ΑΡΤΑ: Αναβλήθηκε η δίκη που αφορά τον δ/ντή του φράγματος της ΔΕΗ Πουρναρίου


Μία δίκη που θα διαρκούσε αρκετές ημέρες τελικά αναβλήθηκε προχθές στο Πρωτοδικείο Αρτας και μάλιστα για τον Ιούνιο του 2021 προκαλώντας τις αντιδράσεις των πληγέντων κατοίκων.


Η δίκη αφορούσε  τον δ/ντή του φράγματος της ΔΕΗ Πουρναρίου στην Αρτα για τις καταστροφικές πλημμύρες του 2015 διότι με την ιδιότητά του αυτή  και παρά το έκτακτο δελτίο επικινδυνων καιρικών φαινομένων από την υπηρεσία πολιτικής προστασίας προτίμησε να κρατήσει τα αποταμιευμένα ύδατα στο φράγμα επ ωφελεία της ΔΕΗ παρά να εκταμιεύσει σταδιακά αυτά και να αποσοβήσει την πλημμύρα από την οποία κινδύνεψαν να πνιγούν άνθρωποι και υπέστησαν πολύ μεγάλες ζημίες οι κάτοικοι της περιοχής και όχι μονο.

Ο κ. Λαμπράκης εις εκ των συνηγόρων υπεράσπισης των πληγέντων της περιοχής μας δήλωσε «Από τον 2015 μέχρι σήμερα τίποτε δεν έγινε για την προστασία των κατοίκων της περιοχής και αυτό είναι αποθαρρυντικό», δεν είναι υπεύθυνη μόνον η ΔΕΗ αλλα και όσοι επέτρεψαν την κερδοσκοπία της ΔΕΗ σε βάρος της ασφάλειας των πολιτών εκείνο το ΠαρασκευοΣαββατοκύριακο»


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου