Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic

Τετάρτη, Ιουλίου 01, 2020

ΠΡΕΒΕΖΑ: Δύο χρόνια φυλάκιση για επικίνδυνη σωματική βλάβη σε βάρος αστυνομικού του Α.Σ. Λούρου



Στο εδώλιο του κατηγορουμένου του τριμελούς πλη/δικείου Πρέβεζας κάθισε σήμερα ένας 20χρονος ο οποίος το 2016 χτύπησε αστυνομικό με το αυτοκίνητο που προσπάθησε να τον ελέγξει. 

Σύμφωνα με πληροφορίες του PrevezaBest τον Δεκέμβρη του 2016, ο 20χρονος Ρομά ο οποίος οδηγούσε ΙΧΕ αυτοκίνητο με συνοδηγό άτομο το οποίο σήμερα βρίσκεται στη φυλακή για ανθρωποκτονία (η υπόθεση Πέτρας), στην περιοχή του Λούρου παραβίασε ερυθρό σηματοδότη, δεν σταμάτησε σε σήμα αστυνομικών και ξεκίνησε καταδίωξη, όπου κράτησε για 7 χλμ περίπου, οπότε ο 20χρονος αποφάσισε να σταματήσει.  

Όταν ένας από τους αστυνομικούς βγήκε από το περιπολικό όχημα, ο καταδικασθείς πλέον, έβαλε όπισθεν τραυματίζοντας τον αστυνομικό που προσπάθησε να τον ελέγξει και τράπηκε σε φυγή κάνοντας αναστροφή.

Σήμερα ο 20χρονος καταδικάσθηκε με δύο χρόνια φυλάκισης ενώ πρόβαλε ισχυρισμούς ότι δεν αντιλήφθηκε τον αστυνομικό τον οποίον χτύπησε με το αυτοκίνητο. 

Να θυμίσουμε πως το ίδιο άτομο λίγους μήνες πριν, είχε αποπειραθεί να χτυπήσει τον έναν από τους δύο αξιωματικούς του περιπολικού, με φτυάρι. Αδίκημα για το οποίο επίσης καταδικάσθηκε με φυλάκιση ετών σε πρώτο βαθμό. 

O κατηγορούμενος ζήτησε μεταβολή της κατηγορίας σε απλή σωματική βλάβη και το ελαφρυντικό της μετεφηβικής ηλικίας. 

Ισχυρίστηκε δε ότι είχε προηγούμενα με τον έναν από τους δύο αστυνομικούς και δεν ήθελε να τσακωθεί μαζί του ενώ δεν κατάλαβε ότι τραυμάτισε τον άλλον αστυνομικό. 




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου