Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic

Τρίτη, Ιουλίου 07, 2020

Ανοιχτή επιστολή προς τον Δήμαρχο Πρέβεζας



Κύριε Δήμαρχε Πρέβεζας,

νομίζω πως η ευαισθησία σας και το ενδιαφέρον σας για τον τουρισμό εξαντλήθηκαν στην πολυδιαφημισμένη από εσάς “πιο ασφαλή παραλία 25 χιλιομέτρων της Ευρώπης”.  Διαφορετικά δεν μπορώ να εξηγήσω το γεγονός πως μέσα στον Ιούλιο, στα Ριζά, ο Δήμος εκτελεί προγραμματισμένα έργα άρδευσης και ύδρευσης. Δε μιλάμε για βλάβες που μπορούν να προκύψουν ανά πάσα στιγμή αλλά για προβλήματα που ο Δήμος γνωρίζει εδώ και πολύ καιρό. Το αποτέλεσμα είναι να μένουμε χωρίς νερό για ώρες αλλά και για μέρες. 

Κύριε Δήμαρχε Πρέβεζας, είναι δυνατόν μέσα στον Ιούλιο, να εκτελούνται έργα ασφαλτόστρωσης από την εταιρεία που έχει αναλάβει την κατασκευή του  “Βιολογικού” ? Είναι δυνατόν το οδικό δίκτυο να είναι σε άθλια κατάσταση, τα μηχανήματα να δημιουργούν θόρυβο και προβλήματα σε μια περιοχή όπου δραστηριοποιούνται καταστήματα εστίασης και τουριστικά καταλύμματα? Είναι εικόνα τουριστικής περιοχής οι εκσκαφείς, οι οδοστρωτήρες και τα πισσάδικα στον κύριο δρόμο της παραλίας Ριζών?  

Κύριε Δήμαρχε Πρέβεζας, είναι δυνατόν να μην έχει περάσει ούτε ένα μηχάνημα να καθαρίσει τους δρόμους πρόσβασης στην παραλία? Τελικά, νομίζω πως ο τίτλος “ασφαλέστερη παραλία της Ευρώπης” δικαιωματικά ανήκει στα Ριζά, γιατί με αυτές τις συνθήκες, θα είναι ελάχιστοι αυτοί που θα μας επισκεφτούν και θα παραμείνουν.

Με εκτίμηση
Γιώργος Παπαγιάννης
Παραλία Ριζών

ΥΓ. Η παραλία Ριζών βρίσκεται (για τους πολλούς που ίσως δεν το γνωρίζουν) μεταξύ Πρέβεζας και Πάργας,  500 μέτρα από την Εθνική Οδό.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου