Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic

Παρασκευή, Ιουλίου 31, 2020

ΠΡΕΒΕΖΑ: H Επιλογή Συμπαραστάτη του Δημότη πρώτο θέμα στο Δημοτικό Συμβούλιο της Τετάρτης 5/8


Σας γνωρίζουμε ότι θα διεξαχθεί συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου,  όπου θα λάβει χώρα  δια ζώσης  (κεκλεισμένων των θυρών) στη <ΘΕΟΦΑΝΕΙΟ> Αίθουσα Τέχνης, την 05/08/2020  ημέρα Τετάρτη και ώρα έναρξης 19:00 , σύμφωνα με την ΥΠ.ΕΣ. Εγκ.163/33282/29.05.2020, για συζήτηση και λήψη απόφασης στα παρακάτω θέματα:

1. Επιλογή Συμπαραστάτη του Δημότη & της Επιχείρησης (άρθρο 77 του Ν.3852/10).
2. Ορισμός μελών Διοικητικού Συμβουλίου της Ανωνύμου εταιρείας με την επωνυμία “Πρότυπος Δημοτικοσυνεταιριστική Αλιευτική Επιχείρηση ΠΡΕΒΕΖΑ Α.Ε”.
3. Εξέταση αίτησης της εταιρείας ΒΙΟΕΝΕΡΓΕΙΑΚΗ ΗΠΕΙΡΟΥ Ο.Ε. για έγκριση εισόδου-εξόδου σε αγροτική οδό στην θέση  «Καλαμάκι»  ΤΚ Ωρωπού Δ.Ε Λούρου Δήμου Πρέβεζας, σύμφωνα με την αριθμ. 17/2020 απόφαση της Επιτροπής Ποιότητας Ζωής.
4.Αποδοχή μεταφοράς  έργου  από το Πρόγραμμα «ΦΙΛΟΔΗΜΟΣ Ι» στο πρόγραμμα «ΑΝΤΩΝΗΣ ΤΡΙΤΣΗΣ», κατόπιν  του υπ.αριθμ. (0)46708-20/19-6-2020 έγγραφο της Κεντρικής Υπηρεσίας του  Ταμείου  Παρακαταθηκών και Δανείων.
5. Έγκριση ανανέωσης παραχώρησης καταστημάτων  του οικισμού του ΟΕΚ “ΠΡΕΒΕΖΑ ΙΙ”στην περιοχή Μαργαρώνας Πρέβεζας για τη στέγαση και επέκταση του Παιδικού Σταθμού Μαργαρώνας.
6.Εξέταση απευθείας μίσθωσης ακινήτων για τη στέγαση βρεφικών τμημάτων  παιδικών  σταθμών στην ευρύτερη περιοχή του δημοτικού σταδίου  καθώς και στην ευρύτερη περιοχή Μαργαρώνας-Αγίου Θωμά-Αγίας Τριάδας  Δ.Ε Πρέβεζας Δήμου Πρέβεζας».
7.Εξέταση παράτασης μίσθωσης ακινήτου της Καθολικής Αρχιεπισκοπής Κέρκυρας για τη στέγαση του ΚΟΙΝ. ΠΑΝΤΟΠΩΛΕΙΟΥ.
8.Εξέταση αιτήματος για αλλαγή ημερομηνίας εορτασμού   του Ιστορικού γεγονότος της θυσίας των Σουλιωτισσών στο Ζάλογγο, “Τα Ζαλόγγεια”.

 Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ  Δ.Σ.
ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΚΑΡΑΜΑΝΙΔΗΣ



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου