Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic

Τετάρτη, Αυγούστου 12, 2020

ΠΡΕΒΕΖΑ: Άμεση αντίδραση της δημοτικής αρχής για τα 13 άτομα που εντοπίστηκαν στους Παξούς


Μέσα σε ένα κλεμμένο σκάφος, δυτικά των Παξών εντοπίστηκαν 13 άτομα μαζί με τον διακινητή τους όπως σας ενημερώσαμε νωρίτερα, δείτε ΕΔΩ

Από εκείνη τη στιγμή και έπειτα ξεκίνησε αγώνας δρόμου προκειμένου τα άτομα αυτά από την Ηγουμενίτσα όπου αρχικά μεταφέρθηκαν, να μεταφερθούν στην Πρέβεζα όπου η οικεία λιμενική αρχή διεξάγει την προανάκριση του συμβάντος. 

Άμεσα, η δημοτική αρχή, επιδεικνύοντας καλά αντανακλαστικά, δια του Αντιδημάρχου Οικονομικών, κ.Γιάννη Δαρδαμάνη ξεκίνησε σειρά επαφών με τις αρμόδιες αρχές. 

Όπως και τον Γενάρη, για τους διασωθέντες  του ναυαγίου στους Παξούς, έτσι και τώρα, η δημοτική αρχή μερίμνησε με ιδανικό τρόπο για την διαμονή καθώς και την διατροφή των 13 ατόμων. 

Μάλιστα, τα ανωτέρω άτομα όπως και τον Γενάρη έτσι και τώρα θα φιλοξενηθούν στον δημαρχείο Ζαλόγγου. Ήδη, ο χώρος ετοιμάζεται προκειμένου να τους υποδεχθεί. 

Επίσης, για τον καλύτερο συντονισμό των ενεργειών ο κ.Δαρδαμάνης βρίσκεται σε ανοιχτή γραμμή με τον Δήμαρχο, κ.Γεωργάκο ο οποίος βρίσκεται εκτός Πρέβεζας και είχε άμεση ενημέρωση.

Τέλος, για τους 13 θα ενεργοποιηθεί και το πρωτόκολλο του ΕΟΔΥ για τυχόν κρούσματα covid.



1 σχόλιο:

  1. ΩΡΑΙΑ ΛΟΙΠΟΝ ΝΑ ΚΛΕΨΩ ΚΑΙ ΕΓΩ ΕΝΑ ΣΚΑΦΟΣ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΝΑ ΜΕ ΠΑΤΕ ΣΤΟ ΔΗΜΑΡΧΕΙΟ ΝΑ ΜΕ ΦΙΛΟΞΕΝΗΣΕΤΕ ΚΑΙ ΝΑ ΜΕ ΤΑΙΣΕΤΕ.ΚΑΙ ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΤΕ ΣΤΗΝ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΗ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΔΕΝ ΕΙΧΑΜΕ ΝΑΥΑΓΙΟ ΚΛΟΠΗ ΕΙΧΑΜΕ. ΣΥΝΕΠΩΣ ΣΤΗ ΦΥΛΑΚΗ ΚΑΙ ΟΧΙ ΣΤΟ ΔΗΜΑΡΧΕΙΟ

    ΑπάντησηΔιαγραφή