Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic

Πέμπτη, Αυγούστου 06, 2020

"Επιτέλους… τέλος!" για την Αμβρακία Οδό και η συμβολή του αυτοδιοικητικού



Επιτέλους… τέλος! υπογράφει στο σχόλιο του ο δημοσιογράφος Γιώργος Γιαννάκης για το Άκτιο - Αμβρακία που δημοσιεύτηκε τη περασμένη εβδομάδα στον "Πρωινο Λογο". 

Το PrevezaBest αναδημοσιεύει το σχόλιο και αυτό διότι μέσα στο κείμενο μεταξύ άλλων αναφέρεται "Να σημειωθεί η καθοδηγητική συμμετοχή στην λύση του προβλήματος Ηπειρώτη «πολιτευόμενου" όπου σύμφωνα με πληροφορίες του PrevezaBet πρόκειται για αυτοδιοικητικό Β' βαθμού.

Το σχόλιο του κ.Γιαννάκη με τίτλο "Επιτέλους… τέλος!" έχει ως εξής:

"Τελικά, στην Αμβρακία Οδό βγήκε… λευκός καπνός και μόλις την προηγούμενη εβδομάδα αναδείχθηκε ανάδοχος του έργου κι αυτός είναι ο μεγάλος «παίκτης» που ακούει στο όνομα Μυτιληναίος! Ύστερα από 10 χρόνια παλινδρομήσεων το έργο θα ξεκινήσει και η κατασκευή των 48,5 χλμ πρέπει να ολοκληρωθεί ως το 2023 για να μη κινδυνεύσει με απένταξη. Όλα αυτά τα χρόνια οι κατασκευαστικές τρώγονταν για το ποια θα πάρει το έργο και οι ενστάσεις πήγαιναν κι έρχονταν. Να σημειωθεί η καθοδηγητική συμμετοχή στην λύση του προβλήματος Ηπειρώτη «πολιτευόμενου», ο οποίος φαίνεται να βοήθησε στην ολοκλήρωση του διαγωνισμού, φέρνοντας κοντά τις πλευρές που συμφώνησαν να δοθεί τέλος στο σήριαλ!"
Γ.Γ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου