Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic

Παρασκευή, Αυγούστου 07, 2020

ΠΡΕΒΕΖΑ: O Βασίλης Ιωάννου, επαναφέρει το θέμα του Ζαλόγγου


Με νέα του ανάρτηση στο λογαριασμό του στο fb, επαναφέρει στην επικαιρότητα το θέμα των εορταστικών εκδηλώσεων στον ιερό βράχο του Ζαλόγγου, ο πρώην Νομάρχης κ. Βασίλης Ιωάννου.

Συγκεκριμένα ο κ. Ιωάννου γράφει:

«Πριν ακριβώς 1 χρόνο, είχα επισημάνει ότι ο Ιστορικός Βράχος του Ζαλόγγου,  ως ένας "εμβληματικός χώρος", δικαιούται να είναι στο κέντρο των εορταστικών εκδηλώσεων για τα 200 χρόνια από την απελευθέρωση της Χώρας.
Είχα μάλιστα καλέσει τότε τους αρμόδιους φορείς, να αξιοποιήσουν αυτή την ευκαιρία και να καταθέσουν έγκαιρα προτάσεις, που θα αναβαθμίσουν αλλά και θα προβάλλουν τον ευρύτερο χώρο...

Με ιδιαίτερη χαρά διάβασα ότι η επιτροπή “Πρέβεζα 2021”,  αποφάσισε συγκεκριμένα “ο Ιερός Βράχος  και η θυσία των γυναικών του Ζαλόγγου θα αποτελέσουν σημείο αναφοράς των εκδηλώσεων” , ενώ ο Δήμαρχος πρόσθεσε ότι “θα κατατεθεί πρόταση, για τη συνολική αναβάθμιση του μνημείου και του χώρου που το περιβάλλει”.
Ευχόμαστε και ελπίζουμε αυτές οι αναφορές να μη μείνουν “λόγια του αέρα”, αλλά να υπάρχουν ήδη συγκεκριμένες και τεκμηριωμένες προτάσεις, με τους αντίστοιχους φακέλους υποστήριξης…»


Να θυμίσουμε ότι ο πρώην Νομάρχης είχε κάνει παρόμοιες αναρτήσεις για το θέμα τόσο τον Αύγουστο, όσο και το Δεκέμβριο του 2019 και οι προτάσεις είχαν τύχει μεγάλης απήχησης από τους πολίτες...

Δείτε όλες τις σχετικές αναρτήσεις :









Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου