Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic

Παρασκευή, Σεπτεμβρίου 18, 2020

ΠΡΕΒΕΖΑ: Με 15 θέματα συνεδριάζει το Δημοτικό Συμβούλιο Πρέβεζας



Σας γνωρίζουμε ότι θα διεξαχθεί συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου,  όπου θα λάβει χώρα  δια ζώσης  (κεκλεισμένων των θυρών) στη <ΘΕΟΦΑΝΕΙΟ> Αίθουσα Τέχνης, την 24/09/2020  ημέρα Πέμπτη και ώρα έναρξης 19:00 , σύμφωνα με την ΥΠ.ΕΣ. Εγκ.163/33282/29.05.2020, για συζήτηση και λήψη απόφασης στα παρακάτω θέματα:

 

1.  Εξέταση της αριθμ. 6/2020 απόφασης Κοινότητας Ωρωπού που αφορά τη στέγαση του Τοπικού Συμβουλίου και του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων Νηπιαγωγείου/Δημοτικού Σχολείου Ωρωπού.

2. Επανεξέταση της αριθ. 219/2020 (ΑΔΑ:60Λ8ΩΞΧ-ΧΟ1) απόφασης του Δ.Σ με θέμα: εξέταση παράτασης μίσθωσης ακινήτου της Καθολικής Αρχιεπισκοπής Κερκύρας για τη στέγαση του Κοινωνικού Παντοπωλείου.

3. Έγκριση μίσθωσης ακινήτου για στέγαση αποθήκης προϊόντων ΤΕΒΑ για την αποθήκευση  τροφίμων και λοιπών ειδών βασικής υλικής συνδρομής του προγράμματος << Επισιτιστικής και Βασικής Υλικής Συνδρομής για το Ταμείο Ευρωπαϊκής  Βοήθειας για τους Απόρους (ΤΕΒΑ/FEAD)>>.

4.Εξέταση αίτησης αναθεώρησης κανονισμού κοινοχρήστων χώρων από κατοίκους της οδού Νικλάμπα στην Πρέβεζα, σύμφωνα με την αριθμ. 33/2020 ( ΑΔΑ:ΨΟΓΖΩΞΧ-ΖΝΠ) απόφαση της Επιτροπής Ποιότητας Ζωής.

5. Εξέταση αίτησης για παράταση μίσθωσης  Αποθήκης (σχολικής περιουσίας)  , που βρίσκεται επί της οδού Παρθεναγωγείου 5-7 στην Πρέβεζα.

6. Εκμίσθωση δημοτικής έκτασης 32,00 στρεμμάτων (σχολικός κλήρος) στη θέση “ΣΧΟΛΙΚΟ” της Κοινότητας Εκκλησιών, Δημοτικής Ενότητας Ζαλόγγου, Δήμου Πρέβεζας, για καλλιέργεια λεβάντας.

7. Παραχώρηση  αίθουσας από το Κοινοτικό κατάστημα της Κοινότητας Μύτικα , στον Αθλητικό Όμιλο Μύτικα .

8. Έγκριση παράτασης λειτουργίας του Δημοτικού Κολυμβητήριου Πρέβεζας.

9.Έγκριση διάθεσης της χρήσης χώρων αδειοδοτημένων αθλητικών    εγκαταστάσεων  του Δήμου Πρέβεζας σε φορείς για την διεξαγωγή αθλητικών δραστηριοτήτων.

10.  5η Τροποποίηση Τεχνικού Προγράμματος έτους 2020.

11.  Αναμόρφωση  προϋπολογισμού Δήμου Πρέβεζας, οικ. Έτους 2020.

12. Τροποποίηση Απόφασης Δημοτικού Συμβουλίου με αριθμό 405/2019 περί συγκρότησης Δημοτικής Επιτροπής Διαβούλευσης - έτσι όπως τροποποιήθηκε από την 31/2020 ΑΔΣ και ισχύει.

13. Ορισμός εκπροσώπων του Δήμου Πρέβεζας για την συγκρότηση της επιτροπής χαρακτηρισμού παραλιών, ως πολυσύχναστων, για την λήψη θαλασσίων λουτρών.

14.Έγκριση ανάθεσης της υπηρεσίας «Μεταφορά των ανακυκλώσιμων δημοτικών αποβλήτων συσκευασίας του Δήμου Πρέβεζας  και του αναλογούντος υπολείμματος 2020-2021» κατόπιν διενέργειας σχετικού διαγωνισμού, λόγω αδυναμίας εκτέλεσης με ίδια μέσα.

15.Δωρεά παλαιού ηλεκτρονικού εξοπλισμού στον Σύλλογο ΑΜΕΑ: «Η ΕΛΠΙΔΑ».

 

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ 

ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΚΑΡΑΜΑΝΙΔΗΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου