Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic

Τετάρτη, Σεπτεμβρίου 30, 2020

ΠΡΕΒΕΖΑ: Δείτε αναλυτικά τι περιλαμβάνει το Τεχνικό Πρόγραμμα Δήμου Πρέβεζας 2021


Λόγω έλλειψης απαρτίας αναβλήθηκε για αύριο Πέμπτη στις 19:30 η σημερινή προγραμματισμένη συνεδρίαση της δημοτικής επιτροπής διαβούλευσης δήμου Πρέβεζας όπου επρόκειτο να συζητηθεί  τόσο το Τεχνικό Πρόγραμμα έτους 2021 του Δήμου Πρέβεζας όσο και το Προσχέδιο Προϋπολογισμού έτους 2021 του Δήμου Πρέβεζας.

Σύμφωνα με την εισήγηση, το προσχέδιο του τεχνικού πρόγραμμα έτους 2021 είναι προσαρμοσμένο στα πραγματικά έσοδα του Δήμου όπως αυτά έχουν διαμορφωθεί το τελευταίο έτος.

Περιλαμβάνει έργα, μελέτες, υπηρεσίες και προμήθειες (νέα και συνεχιζόμενα) κατά ιεραρχική σειρά ανά είδος υπηρεσίας που χρηματοδοτούνται από την ΣΑΤΑ την ΣΑΤΑ ΣΧΟΛΕΙΩΝ την ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ, τα ΙΔΙΑ ΕΣΟΔΑ, τα κοινοτικά προγράμματα (ΕΣΠΑ, LEADER, INTEREG κλπ) το ΠΔΕ το πρόγραμμα ΦΙΛΟΔΗΜΟΣ το πρόγραμμα Αντώνης Τρίτσης καθώς και το ΠΡΑΣΙΝΟ ΤΑΜΕΙΟ.

Το PrevezaBest κατάφερε και εξασφάλισε το προσχέδιο του τεχνικού προγράμματος, το οποίο αφού περάσει από την διαβούλευση, με τους τοπικούς φορείς να καταθέτουν τις προτάσεις τους, θα πάει προς έγκριση στο δημοτικό συμβούλιο Πρέβεζας.

Όπως μπορείτε να δείτε παρακάτω από τους 90 κωδικούς, οι 79 αφορούν συνέχεια της προηγούμενης αρχής, ενώ οι έντεκα (11) αναφέρονται σε νέα έργα.

Δείτε αναλυτικά τα έργα που περιλαμβάνει :

(για μεγέθυνση κάντε κλικ πάνω στις εικόνες)

















Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου