Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic

Δευτέρα, Σεπτεμβρίου 28, 2020

ΠΡΕΒΕΖΑ: Διαδικαστικό ζήτημα η απομάκρυνση των πετασμάτων από το δημοτικό πάρκινγκ


Καθαρά διαδικαστικό είναι το θέμα των μεταλλικών πετασμάτων που βρίσκονται τοποθετημένα στο δημοτικό πάρκινγκ παραπλεύρως από την Μαρίνα.
Όπως σας είχαμε ενημερώσει στις 13 Αυγούστου, δείτε ΕΔΩ, εκδόθηκε το ΦΕΚ τροποποίησης και ανοίγει ο δρόμος για την αδειοδότηση της Μαρίνας Πρέβεζας.

Συγκεκριμένα, μετά από πολλά χρόνια με την υπαρ.12662 (13 Αυγούστου 2020) οριστικοποιήθηκε η τροποποίηση χωροθέτησης του τουριστικού λιμένα (Μαρίνα) Πρέβεζας και πλέον ανοίγει ο δρόμος για την κατάθεση δικαιολογητικών για την έκδοση της άδειας λειτουργίας που στερούνταν τόσα χρόνια.

Έτσι και με το τυπικό της αδειοδότησης, επιτέλους ο Πρεβεζάνικος λαός αλλά και οι επισκέπτες θα μπορούν να βλέπουν και να επισκέπτονται τη Μαρίνα ενώ τα τσίγκια - περίφραξη θα απομακρυνθούν μετά την οριστικοποίηση αυτής, κάτι που άλλωστε επιθυμούν το συντομότερο δυνατόν και οι ιδιοκτήτες του Τουριστικού Λιμένα Πρέβεζας.

Πράγματι, ο φάκελος με τα δικαιολογητικά έχει κατατεθεί αρμοδίως και αναμένεται το τυπικό της υπόθεσης, που δεν είναι άλλο από την αδειοδότηση της Μαρίνας. 

Πρώτο μέλημα των ιδιοκτητών θα' ναι η απομάκρυνση των μεταλλικών πετασμάτων, ένα θέμα που συχνά "σηκώνουν" παρατάξεις στο δημοτικό συμβούλιο, και καλώς πράττουν, αλλά για την ώρα αναμένεται η τυπική υπογραφή  κάτι που οι προηγούμενες λιμενικές αρχές είχαν καθυστερήσει αρκετά την ολοκλήρωση της διαδικασίας !

Χρήστος Ανεμοζάλης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου