Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic

Παρασκευή, Σεπτεμβρίου 11, 2020

ΠΡΕΒΕΖΑ: Σε διαβούλευση το Master Plan για το λιμάνι - Σε λίγες μέρες στη σελίδα του δήμου



Η εταιρεία που έχει αναλάβει την εκπόνηση του Master Plan του λιμανιού της Πρέβεζας ολοκλήρωσε τη μελέτη και τις επόμενες ημέρες αναμένεται να αναρτηθεί στο διαδίκτυο.

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του PrevezaBest, την επόμενη εβδομάδα θα αναρτηθεί στην ιστοσελίδα του δήμου Πρέβεζας, ολόκληρη η μελέτη του Master Plan του λιμανιού, έτσι ώστε οι φορείς της περιοχής να μπορέσουν  να καταθέσουν τις προτάσεις και τα σχόλια τους δημόσια για ένα τόσο σοβαρό σχεδιασμό που ενδεχομένως να ζητηθούν και να υπάρξουν ορισμένες τροποποιήσεις.

Η κατάθεση αλλά και η διαβούλευση του Master Plan, ήταν μια από τις δεσμεύσεις αλλά και προτεραιότητες της νέας δημοτικής αρχής.

Πρόκειται για έναν ιδιαίτερα σοβαρό σχεδιασμό, καθώς για αρκετά χρόνια θα επηρεάσει το μέτωπο του λιμανιού, όπου αναμένεται να γίνει η τακτοποίηση αρκετών σημαντικών θεμάτων, μεταξύ άλλων, του εμπορικού κομματιού, της Μαρίνας, του  υδατοδρομίου, των χώρων των πολιτιστικών εκδηλώσεων του χερσαίου τμήματος έως τον προμαχώνα, των πλωτών εξεδρών, και γενικότερα ολοκληρώνεται μια διαδικασία που τόσα χρόνια μας ταλαιπώρησε και τις επόμενες ημέρες αναμένεται η διαβούλευση ηλεκτρονικά από τη σελίδα του δήμου.





Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου