Το ποτήρι έχει ξεχειλίσει για τους αγανακτισμένους γονείς αφού το γυμνάσιο και το λύκειο λόγω του σεισμού του Μαρτίου δεν έχουν επισκευαστεί ακόμα με αποτέλεσμα τα παιδιά τους να αναγκάζονται να παρακολουθούν τα μαθήματα σε άλλα σχολεία που σαν συνέπεια έχει να επιστρέφουν στα σπίτια τους στις 11 το βράδυ όπως καταγγέλλουν .
Αύριο οι γονείς αναμένεται να συγκεντρωθούν και πάλι έξω από το δημαρχείο προκειμένου να υπάρξει συνάντηση με τον Δήμαρχο, κ.Ζαχαριά.
Μάλιστα σήμερα, κατά την συγκέντρωση των γονέων, ο Αντιδήμαρχος κ.Μάρκου προσπάθησε να δικαιολογήσει...τα αδικαιολόγητα !
Χαρακτηριστικά τα όσα αναφέρει μητέρα μαθήτριας της πρώτης Λυκείου.
"Εξοργισμένοι γονείς- παιδιά- εκπαιδευτικοί..ψάχνουν απαντήσεις...
Και λύσεις και όχι να μεταφέρουν την ευθύνη..άλλου.
Όταν ...ο κόμπος φτάνει στο χτένι...δεν θέλουμε μια απλή ενημέρωση δεν θέλουμε.. συζητήσεις.. θέλουμε άμεση παρέμβαση ..του Δήμαρχου του δήμου και ΠΑΣΙΣ φύσεως υπευθύνων..
ΚΑΛΟΥΜΕ ΓΟΝΕΙΣ ,ΠΑΙΔΙΑ ,ΣΥΛΛΟΓΟΥΣ ΓΟΝΕΩΝ ΚΑΙ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ Γυμνασίου και Λυκείου.. κανονικά και δημοτικού διότι φιλοξενούν απογευματινές ώρες ένα σχολείο..με αποτέλεσμα να αυξάνεται ο κίνδυνος μετάδοσης covid..
ΑΥΡΙΟ ΗΜΕΡΑ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 11 Η ΏΡΑ ΣΤΟ ΔΗΜΑΡΧΕΙΟ ΝΑ ΔΩΣΟΥΝ ΤΟ ΠΑΡΟΝ!




%20.gif)






Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου