Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic

Πέμπτη, Οκτωβρίου 01, 2020

Πρωτότυπη δράση τουριστικής προβολής της Πρέβεζας μέσω του ΕΟΤ και της Περιφέρειας Ηπείρου


Η Πρέβεζα θα "πρωταγωνιστήσει" στην προωθητική δράση του Γραφείου ΕΟΤ-Κάτω Χωρών στα Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης με τίτλο "100 αξέχαστες εμπειρίες σε 100 Ελληνικούς προορισμούς" που θα πραγματοποιηθεί στην Ήπειρο.

Μετά από πρόταση του ΕΟΤ θα διοργανωθεί ένα ταξίδι εξοικείωσης στην Πρέβεζα, ενώ στόχος της δράσης είναι η παρουσίαση της Ελλάδας ως πολυθεματικού προορισμού με εναλλακτικά τουριστικά προϊόντα σε διευρυμένο και ποικιλόμορφο κοινό, μέσω μίας εξειδικευμένης και μοναδικής εμπειρίας, ανάλογα με την ομάδα-στόχο του κάθε blogger. Η δράση έχει σκοπό να πολλαπλασιάσει τους θετικούς διαμορφωτές κοινής γνώμης (influencers) για την Ελλάδα, ενώ το υλικό τους θα αναρτηθεί στο προσωπικό τους ιστολόγιο και στην ιστοσελίδα που δημιουργήθηκε για την υποστήριξη της δράσης www.Ilovegriekenland.nl.

Για την Πρέβεζα, έχουν επιλεχθεί 3 Βέλγοι bloggersκαι δημοσιογράφοι με 15.520 μοναδικούς επισκέπτες μηνιαίως στο onlineπεριοδικό Motorboot.com, το οποίο απευθύνεται σε ιδιοκτήτες σκαφών αναψυχής και στο στοχευμένο κοινό που αγαπά τον θαλάσσιο τουρισμό και την ιστιοπλοΐα. Η Περιφέρεια Ηπείρου θα αναλάβει τη δαπάνη της πρωτότυπης αυτής δράσης η οποία περιλαμβάνει 4 διανυκτερεύσεις , δημιουργία προγράμματος για την ολοκληρωμένη τουριστική παρουσίαση του προορισμού, μεταφορά και διοργάνωση περιπατητικών διαδρομών και υπαίθριων δραστηριοτήτων στον Αχέροντα.

Δημοτική Ραδιοφωνία



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου