Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic

Δευτέρα, Νοεμβρίου 02, 2020

ΠΡΕΒΕΖΑ: Τι αναφέρει ο σύλλογος γονέων και κηδεμόνων του 3ου γυμνασίου για τα θετικά κρούσματα στο σχολείο


Την παρακάτω ανακοίνωση εξέδωσε το ΔΣ του συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων του 3ου Γυμνασίου Πρέβεζας:

Αγαπητοί γονείς,

το ΔΣ γονέων & κηδεμόνων, ύστερα απο συνεδρίαση σήμερα το απόγευμα, αποφάσισε ομόφωνα την καθολική αποχή των μαθητών απο το χώρο του σχολείου. Για την παραπάνω απόφαση λήφθηκε σοβαρά υπόψη η κρισιμότητα της κατάστασης με δυο (2) επιβεβαιωμένα κρούσματα COVID-19 στο σχολείο μας, το ενα προερχόμενο απο το χώρο των καθηγητών του σχολείου και το αλλο απο την κοινότητα των μαθητών, άλλα και απο τη πλημμελή αντιμετώπιση απο την πλευρά των υπευθύνων που αφορούν τη δημόσια υγεία. Με σεβασμό, λοιπόν, σε ενα απο τα υπέρτατα αγαθά των ανθρώπων που είναι η υγεία, τα παιδιά θα απέχουν απο το χώρο του σχολείου έως ότου ολοκληρωθούν οι έλεγχοι από κλιμάκια του ΕΟΔΥ με τεστ σε καθηγητές, σε προσωπικό του σχολείου, σε μαθητές καθώς και σε απολύμανση του σχολείου και τέλος αφού βγουν τα αποτελέσματα να ενημερωθούμε εγγράφως για την υγειονομική κατάσταση του σχολείου.

Επίσης, ζητάμε απο την δευτεροβάθμια να ορίσει την διαδικτυακή διδασκαλεία έτσι ώστε να μην χαθούν πολύτιμες διδακτικές ώρες μέχρι να ολοκληρωθούν οι παραπάνω διαδικασίες.

Δεν διαπραγματευόμαστε την υγεία κανενός. Απαιτούμε καλύτερη και σοβαρότερη αντιμετώπιση σε ΜΜΜ, σχολεία, εργασιακούς χώρους που εξελίσσονται σε εστίες μετάδοσης. Η κυβέρνηση δεν μπορεί πια να κωφεύει! Ευχόμαστε ολα να πάνε καλά. Καλή υγειά σε όλους !!!


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου