Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic

Δευτέρα, Νοεμβρίου 23, 2020

ΠΡΕΒΕΖΑ: "Ζωντάνεψαν" οι μνήμες από το φρικτό έγκλημα σε βάρος ηλικιωμένης


Οι ανατριχιαστικές μνήμες από το φρικιαστικό έγκλημα που συγκλόνισε την πόλη των Ιωαννίνων αλλά και ολόκληρη την Ήπειρο πριν από οχτώ χρόνια περίπου «ζωντάνεψαν» ξανά σήμερα στο Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο Πρέβεζας. 

Τον Μάιο του 2012 τα Γιάννενα είχαν συγκλονιστεί από την στυγερή δολοφονία της Καίτης Δούβλη αφού ο θάνατος της είχε επέλθει, έπειτα από φρικτά βασανιστήρια Γεωργιανών. Χαρακτηριστική μάλιστα, ήταν η τότε δήλωση της Προέδρου του δικαστηρίου η οποία είχε αναφέρει "Ένας θεός ξέρει τι πέρασε έως ότου παραδώσει το πνεύμα της στον Κύριο" 

Οι θύτες γνώριζαν το θύμα και είχαν εισβάλλει στο σπίτι με σκοπό να πάρουν χρήματα και κοσμήματα.

Τον Σεπτέμβριο του 2013, το Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο της Πρέβεζας, έπειτα από τρεις ημέρες και 21 ώρες  συνολικά ακροαματικής διαδικασίας, καταδίκασε τους 5 κατηγορουμένους, τους τέσσερις σε δις ισόβια και μία εξ αυτών σε ισόβια συν 13 χρόνια φυλάκισης. 

Σήμερα, παρουσία συγγενών της αδικοχαμένης ηλικιωμένης, ένα ακόμη άτομο, επίσης Γεωργιανός κάθισε στο εδώλιο του κατηγορουμένου του Μικτού Ορκωτού Δικαστηρίου της Πρέβεζας, αφού φέρονταν να εμπλέκεται στην υπόθεση. 

Σύμφωνα με πληροφορίες του PrevezaBest,  παρά την καταδικαστική πρόταση του Εισαγγελέα, το δικαστήριο έκρινε τον κατηγορούμενο ομόφωνα αθώο, ένεκα έλλειψης στοιχείων ενοχής. 

Να σημειώσουμε μάλιστα, πως οι ένορκοι, λόγω πανδημίας, δεν κάθισαν στην έδρα αλλά στα έδρανα πλησίον αυτών των δικηγόρων. 



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου