Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic

Παρασκευή, Νοεμβρίου 27, 2020

"Πράσινο" φως για τη δημοπράτηση του έργου "Συντήρηση-σήμανση και βελτίωση του επαρχιακού οδικού δικτύου της Π.Ε Πρέβεζας"


Το "πράσινο φως" για την κατάρτιση των όρων διακήρυξης για τη δημοπράτηση του έργου «Συντήρηση-σήμανση και βελτίωση του επαρχιακού οδικού δικτύου της Π.Ε. Πρέβεζας», προϋπολογισμού 689.003,41 ευρώ έδωσε η Οικονομική Επιτροπή της Περιφέρειας Ηπείρου.

Όπως ανέφερε στη Δημοτική Ραδιοφωνία Πρέβεζας ο Αντιπεριφερειάρχης Πρέβεζας Στράτος Ιωάννου πρόκειται για μια μεγάλη παρέμβαση αφού σε ολόκληρο το επαρχιακό δίκτυο θα πραγματοποιηθούν σημάνσεις και θα γίνουν βελτιώσεις σε σημεία που παρουσιάζουν προβλήματα είτε από βροχοπτώσεις είτε από άλλες αιτίες.

Σύμφωνα με τον κ.Ιωάννου εξάλλου στις 25 Νοεμβρίου αναδείχθηκε ο ανάδοχος που θα κατασκευάσει το έργο αποκατάστασης επέκτασης της Περιφερειακής Οδού Θεσπρωτικού προϋπολογισμού 570.000,00 ευρώ. Πρόκειται για ένα σημαντικό έργο για τις τοπικές κοινότητες που βρίσκονται στον ορεινό όγκο του Δήμου Ζηρού από την πλευρά της Λάκα Σούλι και θα αποσυμφορήσει σημαντικά το κέντρο του Θεσπρωτικού από την κυκλοφορία βαρέων και αγροτικών οχημάτων.

Επίσης με την ολοκλήρωση αποκατάστασης της περιφερειακής οδού θα διευκολυνθεί ιδιαίτερα και οι αγροτοκτηνοτρόφοι της περιοχής που θα έχουν πλέον πιο εύκολη πρόσβαση στις επαγγελματικές τους δραστηριότητες.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου