Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic

Τετάρτη, Νοεμβρίου 18, 2020

Έντονη δυσαρέσκεια Στράτου Ιωάννου για την αρνητική εξέλιξη στο έργο της παράκαμψης της Νικόπολης


Κι άλλη αναβολή της εκδίκασης από το Μονομελές Εφετείο Ιωαννίνων της ειδικής αίτησης για παροχή άδειας πραγματοποίησης απαλλοτρίωσης για την κατασκευή του έργου της νέας εισόδου της Πρέβεζας.

Μετά την καθυστέρηση λόγω της πανδημίας του κορονοιού τον Απρίλιο του 2020, υπήρξε δεύτερη αναβολή στις 7 Οκτωβρίου 2020 λόγω στάσης εργασίας των δικαστικών υπαλλήλων και σήμερα 18 Νοεμβρίου 2010 τρίτη αναβολή εξαιτίας της αναστολής λειτουργίας των δικαστηρίων. Η ημερομηνία εκδίκασης μεταφέρθηκε στις 20 Ιανουαρίου 2021.

Σε τηλεφωνική επικοινωνία που είχαμε με τον αντιπεριφερειάρχη Πρέβεζας κύριο Ιωάννου, δήλωσε την απογοήτευση του για τις εν λόγω εξελίξεις και μας ενημέρωσε ότι ο Περιφερειάρχης ήρθε σε επικοινωνία με το Υπουργείο προκειμένου να εκδικάζονται σύντομα αυτές οι υποθέσεις, ασχέτως αν υπάρχει αναστολή λειτουργίας των δικαστηρίων. Τόνισε ότι είναι ένα μείζονος σημασίας έργο για την περιοχή, ένα έργο 18,5 εκατομμυρίων ευρώ αναπτυξιακό αφενός, επειδή θα δημιουργήσει νέα είσοδο για την πόλη της Πρέβεζας και αφετέρου ένα έργο πολιτισμού γιατί θα απομακρύνει τον εθνικό δρόμο από το αρχαιολογικό πάρκο της Νικόπολης.

Έχουν προκύψει καθυστερήσεις, λόγω των ανωτέρω αναβολών, και επιβάλλεται να προχωρήσει γρήγορα η δικαστική διαδικασία προκειμένου να κατασκευαστεί το έργο, ανέφερε κλείνοντας ο κος Ιωάννου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου