Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic

Δευτέρα, Νοεμβρίου 23, 2020

ΠΡΕΒΕΖΑ: Θύμα τροχαίου εντοπίστηκε θετικός στον κορονοϊό - Ανησυχία σε όσους ήρθαν σε επαφή με τον τραυματία


Ανησυχία επικρατεί τις τελευταίες ώρες έπειτα από τη γνωστοποίηση πως βρέθηκε θετικός στον κορονοϊό θύμα τροχαίου που έγινε πριν από λίγες μέρες στην Πρέβεζα.

Στον τραυματία του τροχαίου, που μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο Πρέβεζας, έγινε το τεστ για κορονοϊό και βγήκε θετικό. Σύμφωνα με πληροφορίες ειδοποιήθηκαν ορισμένα άτομα που ήρθαν σε επαφή στο σημείο του τροχαίου. 

Ωστόσο σύμφωνα με το ρεπορτάζ υπήρξαν και άτομα που πολύ πιθανό να μην έχουν βρεθεί ακόμα και οι οποίοι πλησίασαν και ήρθαν σε επαφή με τον τραυματία. 

Έχει προγραμματιστεί ωστόσο, το επόμενο διάστημα, να γίνουν τεστ στους εμπλεκόμενους. 

Το ζήτημα που προκύπτει όμως έπειτα από το συγκεκριμένο γεγονός είναι το κατά πόσο γρήγορα λειτουργεί ο μηχανισμός στην εξαγωγή των αποτελεσμάτων τεστ, σε παρόμοιες περιπτώσεις. 

Πέρασαν τρεις ολόκληρες μέρες. Στο μεσοδιάστημα τα άτομα που ήρθαν σε επαφή με τον τραυματία ήρθαν σε επαφή, το λιγότερο και με τις οικογένειές τους. Ο χρόνος που μεσολάβησε και η περίπτωση της μετάδοσης μπορεί να δημιουργήσει σοβαρό πρόβλημα, μιας και η διασπορά του ιού, εφ όσον μεταδόθηκε, έχει γίνει.

Επίσης, σύμφωνα με πληροφορίες, σε καραντίνα έχει τεθεί το ιατρικό και το νοσηλευτικό προσωπικό - του νοσοκομείου Πρέβεζας - που ήρθαν σε επαφή με τον τραυματία κατά την εισαγωγή του στα έκτακτα περιστατικά. 


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου