Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic

Τρίτη, Δεκεμβρίου 22, 2020

Δημοπρατείται το διαδημοτικό έργο ύδρευσης παραλιών Δήμων Πρέβεζας και Πάργας


Ανοικτή διαδικασία για την επιλογή αναδόχου κατασκευής του έργου: «ΥΔΡΕΥΣΗ ΠΑΡΑΛΙΩΝ ΒΑΛΑΝΙΔΟΡΡΑΧΗΣ ΛΟΥΤΣΑΣ ΒΡΑΧΟΥ, ΛΥΓΙΑΣ, ΧΕΙΜΑΔΙΟΥ, ΡΙΖΩΝ, ΚΑΣΤΡΟΣΥΚΙΑΣ» Εκτιμώμενης αξίας 5.325.000,00 Ευρώ (μη συμπεριλαμβανομένου του Φ.Π.Α. 24% ),

Στην έγκριση όλων όσων περιγράφονται από την Οικονομική υπηρεσία του δήμου για το μεγάλο διαδημοτικό έργο ύδρευσης της παραλιακής ζώνης θα προχωρήσει η οικονομική επιτροπή του δήμου Πρέβεζας στην προσεχή συνεδρίαση της. 

Το φυσικό αντικείμενο του  διαδημοτικού έργου περιλαμβάνει τη διάνοιξη δύο γεωτρήσεων, την τοποθέτηση αναλυτικών συγκροτημάτων σε τρείς γεωτρήσεις, την κατασκευή καταθλιπτικών αγωγών, την κατασκευή δύο δεξαμενών αντλιοστασίων και την κατασκευή δύο βασικών αγωγών ύδρευσης. Ο πρώτος αγωγός, με διαδρομή που θα υδρεύει τους οικισμούς Κουκούλι- Βράχο- Λυγιά Ριζά- Παραλία Ριζών- Καστροσυκιά- Παραλία Καστροσυκιάς και ο δεύτερος αγωγός, με διαδρομή που θα υδρεύει τους οικισμούς Λούτσα- Παραλία Λούτσας- Παραλία Βράχου και τον οικισμό Βαλανιδοράχης. Οι δύο βασικοί αγωγοί θα συνδεθούν με το υπάρχον δίκτυο ύδρευσης ενώ παράλληλα θα βελτιωθεί το δίκτυο ύδρευσης των οικισμών της Αμμουδιάς και του Μεσοποτάμου.

Ο Δήμος Πρέβεζας σαν φορέας υλοποίησης και ο Δήμος Πάργας σαν κύριος του έργου, το προηγούμενο διάστημα επί δημαρχίας Μπαίλη και Νάστα αντίστοιχα είχαν προχωρήσει στη σύναψη προγραμματικής σύμβασης .

Να θυμίσουμε πως το έργο είχε ενταχθεί από την προηγούμενη Κυβέρνηση στο πρόγραμμα "Φιλόδημος", ενώ ο νυν Υπουργός Εσωτερικών ήταν από τα πρώτα που μετέφερε στο "Αντώνης Τρίτσης" (μέσα στην πρώτη εικοσάδα) ως ώριμο από πλευράς μελετών.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου