Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic

Πέμπτη, Δεκεμβρίου 03, 2020

ΠΡΕΒΕΖΑ: Κοινωνική πρωτοβουλία της δημοτικής παράταξης “Ανάπτυξη Τώρα” με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα ατόμων με Αναπηρία


Η ανεξάρτητη δημοτική παράταξη του δημοτικού συμβουλίου Πρέβεζας “Ανάπτυξη Τώρα”, τιμώντας σήμερα, 3 Δεκεμβρίου 2020, την Παγκόσμια Ημέρα ατόμων με αναπηρία, όπως αυτή καθιερώθηκε το 1992 από τη Γενική Συνέλευση του ΟΗΕ, πραγματοποίησε επισκέψεις στους δύο συλλόγους ΑΜΕΑ στην Πρέβεζα και συγκεκριμένα  στα γραφεία του Σωματείου Ατόμων με Αναπηρία Ν. Πρέβεζας “Ελπίδα” και του Συλλόγου Ατόμων Με Ειδικές Ανάγκες (ΑΜΕΑ) Νομού Πρέβεζας», όπου συναντήθηκε με μέλη των διοικητικών συμβουλίων.

Οι δημοτικοί σύμβουλοι της παράταξης Γιώργος Ντόντης, Τάσος Αμάραντος, Νίκος Λουφέκης. Ιωσήφ Στύλος,  και ο επικεφαλής της παράταξης Γεώργιος Νίτσας, ενημερώθηκαν για τα προβλήματα των ΑΜΕΑ στο Ν. Πρέβεζας και στο πλαίσιο των κοινωνικών πρωτοβουλιών που αναλαμβάνει η δημοτική παράταξη, πρόσφερε συμβολικά στους δύο Συλλόγους για τα μέλη τους, υλικά απαραίτητα για την αντιμετώπιση της πανδημίας.

Σε δήλωσή του για τη συγκεκριμένη δράση της παράταξης “Ανάπτυξης Τώρα”, ο Γιώργος Νίτσας δηλώνει: “Για την “Ανάπτυξη Τώρα” τα προβλήματα και οι διεκδικήσεις των ΑΜΕΑ, τα φαινόμενα αποκλεισμού και διακρίσεων, η βελτίωση των συνθηκών ζωής και μετακίνησής τους, αποτελούν ζητήματα “πρώτης γραμμής” στο αυτοδιοικητικό πρόγραμμά μας για τη λειτουργία ενός Δήμου.

Δεσμευόμαστε μέσα από το δημοτικό συμβούλιο, αλλά και στην κοινωνία, να δώσουμε “μάχες” για τις διεκδικήσεις των ανθρώπων αυτών. Ο Δήμος Πρέβεζας πρέπει και μπορεί να πετύχει περισσότερα γι' αυτούς.

Οι δράσεις και οι κοινωνικές πρωτοβουλίες της παράταξης “Ανάπτυξη Τώρα” θα συνεχιστούν, καθώς επιδίωξή μας είναι να βρισκόμαστε δίπλα σε όλους τους συμπολίτες μας. Μέχρι και το πιο απομακρυσμένο χωριό του Δήμου μας”.

 Το Γραφείο Τύπου της παράταξης

“Ανάπτυξη Τώρα”

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου