Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic

Σάββατο, Δεκεμβρίου 05, 2020

ΠΡΕΒΕΖΑ: Όλα αρνητικά τα αποτελέσματα των rapid test - φώτο


Στην Πρέβεζα βρέθηκε σήμερα κλιμάκιο του ΕΟΔΥ για την διενέργεια δωρεάν rapid test μέσα από το αυτοκίνητο (drive through)

Δωρεάν rapid test για τους κατοίκους της Πρέβεζας διενεργήθηκαν σήμερα από τις 10 το πρωί έως τις 2 το μεσημέρι στον χώρο του πάρκινγκ στην παραλία.

Κλιμάκιο του ΕΟΔΥ έλαβε 174 δείγματα, μια διαδικασία που πραγματοποιήθηκε ήδη με επιτυχία σε άλλες πόλεις.



Σύμφωνα με πληροφορίες του PrevezaBest τα αποτελέσματα όλων των δειγμάτων ήταν αρνητικά.


Σε δηλώσεις του, ο Αντιδήμαρχος Οικονομικών και Συντονιστής Διαχείρισης Κρουσμάτων COVID -19, Γιάννης Δαρδαμάνης τόνισε:

Ευχαριστούμε τους δημότες της Πρέβεζας οι οποίοι από της 10 το πρωί συντεταγμένα και εφαρμόζοντας όλα τα πρωτόκολλα του ΕΟΔΥ, βρέθηκαν σήμερα στο μεγάλο πάρκινγκ στη Μαρίνα και ένας – ένας, με απόλυτη σειρά με τα αυτοκίνητά τους αλλά και πεζοί προσήλθαν και έκαναν τα rapid test τελευταίας γενιάς του ΕΟΔΥ. Η δράση η οποία συνδιοργανώθηκε με τον Δήμο Πρέβεζας θα λάβει χώρα και σε άλλες περιοχές του Δήμου και του Νομού Πρέβεζας. Θα ήθελα να αναφέρω πως και με βάση τα αποτελέσματα που έχουμε για το ιικό φορτίο στα λύματα η προσπάθεια των πολιτών δίνει κάποια θετικά αποτελέσματα, θα πρέπει να συνεχίσουμε όλοι μαζί, ακόμη πιο δυνατά μέχρι να γίνουν οι εμβολιασμοί, να εφαρμόζουμε τα μέτρα της καραντίνας και όπως σας ανέφερα ο Δήμος θα προχωρήσει και σε άλλες δράσεις. 


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου