Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic

Παρασκευή, Ιανουαρίου 22, 2021

Εντυπωσιακή κερδοφορία και υψηλό περιθώριο φερεγγυότητας από τη Συνεταιριστική Ασφαλιστική!


Με σημαντική αύξηση στις ασφαλίσεις περιουσίας, μεταφορών και ζωής και με υψηλή κερδοφορία που ξεπέρασε τα 2,7 εκατ. ευρώ έκλεισε το 2020 για την Συνεταιριστική Ασφαλιστική.

Ο Διευθύνων Σύμβουλος, Δημήτρης Ζορμπάς και όλο το management team της εταιρείας δίνουν ιδιαίτερη έμφαση στη υγιή ανάπτυξη στρατηγική, που επιβεβαιώνεται και από την κάλυψη του περιθωρίου φερεγγυότητας που αναμένεται να ξεπεράσει το 200%.

Η Συνεταιριστική Ασφαλιστική, μέλος της ευρωπαϊκής και παγκόσμιας οικογένειας της κοινωνικής οικονομίας, χαιρετίζει, όπως μας δηλώνει ο κ. Ζορμπάς, τη συμμαχία μεταξύ της Aésio και της Macif με στόχο τη δημιουργία του Aéma Groupe, που είναι μία από τις κορυφαίες εταιρείες αμοιβαίας ασφάλισης στη Γαλλία, προστατεύοντας περισσότερους από 8 εκατομμύρια ασφαλισμένους χάρη στην πληρότητα των προσφορών της. Επισημαίνεται ότι η Macif είναι ένας από τους διεθνείς μετόχους της Συνεταιριστικής Ασφαλιστικής. Η νέα συμμαχία του Aema Groupe διαμορφώνει ένα επιχειρηματικό, μοντέρνο και ανοιχτό αμοιβαίο μοντέλο, που προσανατολίζεται στη δράση και τη δέσμευση για την καλύτερη κάλυψη όλων των αναγκών προστασίας με τα 16.500 στελέχη να δίνουν το καλύτερο εαυτό τους. Πρόεδρος και CEO του νέου Groupe θα είναι ο Πρόεδρος και ο CEO της MACIF, Adrien Couret.

nextdeal.gr

Σημείωση: Για την Πρέβεζα συνεργάτης της εταιρείας είναι το ασφαλιστικό γραφείο του κ.Μιχάλη Σίσκα.




1 σχόλιο:

  1. Μιχάλη, καλή χρονιά με Υγεία και πολλά κέρδη... Χαίρομαι για τις επιτυχίες σου!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή