Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic

Τετάρτη, Ιανουαρίου 27, 2021

ΠΡΕΒΕΖΑ: Ένας ακόμη εργολάβος που διεκδικεί χρήματα από τον δήμο, κατόπιν προφορικής εντολής !


Σε σήριαλ δίχως τέλος εξελίσσεται το ζήτημα με τις "προφορικές εντολές" που διάφοροι εργολάβοι - επικαλούμενοι προφορικές εντολές - διεκδικούν χρήματα από τον Δήμο Πρέβεζας.

Το σχετικό θέμα έχει τεθεί ουκ ολίγες φορές στην οικονομική επιτροπή του δήμου και θα τεθεί ακόμα μια φορά στην προσεχή συνεδρίαση της.

Άσκηση ένδικων μέσων και εξουσιοδότηση Νομικού Συμβούλου ( Βουκελάτος- η από 20-11-2020 αγωγή του..., κατοίκου Λούρου Πρέβεζας κατά του Δήμου Πρέβεζας)

Στην εισήγηση του Νομικού συμβούλου αναφέρονται τα εξής:

Από το με αριθμ. πρωτ. 24232/16-12-2020 (επισυναπτόμενο) έγγραφο του Τμήματος Οικονομικών Υπηρεσιών του Δήμου Πρέβεζας, προκύπτει ότι δεν υπάρχουν οφειλές του Δήμου από τιμολόγια προς τον... Επισυνάπτεται κατάσταση για τα εκδοθέντα τιμολόγια και τις εργασίες τις οποίες εκτέλεσε για τις οποίες πληρώθηκε από τον 4ο του 2016 έως τον 3ο του 2019 τα οποία έχουν εξοφληθεί. Ο.... , είναι εργολάβος δημοσίων έργων, με έδρα το Λούρο Πρέβεζας και ζητεί με την ανωτέρω αγωγή του να του καταβληθεί το ποσό των 22.800 €, με το νόμιμο τόκο από την τελευταία ημέρα εκάστου ημερολογιακού μήνα που παραδόθηκε το κάθε αναφερόμενο στην αγωγή έργο και το ποσό των 5.472 € (ως ΦΠΑ 24%), από το Δήμο Πρέβεζας, από υπηρεσίες που προσέφερε για το χρονικό διάστημα από 4/2016 μέχρι και 8/2019 για εργασίες αποκατάστασης βλαβών σε δίκτυα ύδρευσης, εργασίες κατασκευής και αποκατάστασης δικτύων όμβριων υδάτων εργασίες αποχιονισμών, πλακόστρωσης, καθαρισμού και άλλες τεχνικές εργασίες σε Τοπικές Κοινότητες της Δ.Ε. Λούρου και της Δ.Ε. Πρέβεζας και στις Δημ. Ενότητες Λούρου και Πρέβεζας, επικαλούμενος προφορικές εντολές του τότε Δημάρχου Πρέβεζας και των αρμοδίων Αντιδημάρχων Νικ. Πανταζή, Θ. Κατσαούνου,  Χ. Κακιούζη και Ευαγ. Ροπόκη.

Στα πλαίσια υποστήριξης της υπόθεσης σας παρακαλώ να εξετάσετε το βάσιμο των ισχυρισμών του και να μου χορηγηθεί σχετική εντολή ανάλογα αν θα αντικρούσω την αγωγή γνωστοποιώντας μου τυχόν μάρτυρες που γνωρίζουν τα γεγονότα ώστε να λάβω πριν την πιο κάτω ημερομηνία ένορκες καταθέσεις. Τελευταία ημερομηνία κατάθεσης προτάσεων στο Δικαστήριο είναι η 1/3/2021.

 

Πρέβεζα 21/12/2020

Ο Νομικός Σύμβουλος


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου