Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic

Παρασκευή, Φεβρουαρίου 19, 2021

Καιρός: Ανεβαίνει το θερμόμετρο το Σαββατοκύριακο


Βελτίωση αναμένεται να παρουσιάσει ο καιρός το Σαββατοκύριακο (20-21/2). Η θερμοκρασία ανεβαίνει σε όλη τη χώρα μετά το κύμα της κακοκαιρίας των τελευταίων ημερών και το θερμόμετρο στην Αττική θα φτάσει τους 16 βαθμούς Κελσίου.

Σύμφωνα με όσα τόνισε ο Γιάννης Καλλιάνος στο δελτίο ειδήσεων του Mega αύριο, Σάββατο αναμένονται τοπικές νεφώσεις αλλά και ανοίγματα του καιρού στις περισσότερες περιοχές της χώρας.

Δεν αποκλείεται μάλιστα κατά το δεύτερο μισό της ημέρας να σημειωθούν ασθενείς τοπικής βροχές από τις Σέρρες μέχρι τη Θράκη και σε νησιά του Αιγαίου.

Το θερμόμετρο το Σάββατο θα φτάσει τους 17 βαθμούς Κελσίου στην Πελοπόννησο, τους 16 στην Αττική και τους 14 στην ηπειρωτική Ελλάδα, ενώ οι άνεμοι θα πνέουν από 2 έως 5 μποφόρ.

Τοπικές βροχές την Κυριακή

Την Κυριακή αναμένονται τοπικές βροχές στα ανατολικά ηπειρωτικά τμήματα και μέσα στο Αιγαίο.

Στα υπόλοιπα τμήματα της χώρας ο καιρός θα είναι καλύτερος και το θερμόμετρο θα δείξει μέχρι 17 βαθμούς Κελσίου στη Στερεά Ελλάδα και 14 στην Αττική. Θα πνέουν βοριάδες έως 6 μποφόρ.

Παρόμοια θα είναι η εικόνα του καιρού και τη Δευτέρα με τη θερμοκρασία να φτάνει μέχρι και 18 βαθμούς Κελσίου στα δυτικά ηπειρωτικά τμήματα και τους 15 στην Αττική. Θα έχει ηλιοφάνεια ενώ οι άνεμοι θα πνέουν από έως 6 μποφόρ.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου