Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic

Παρασκευή, Φεβρουαρίου 12, 2021

Βοά η Πρέβεζα, ο Λούρος και ολόκληρη η Ήπειρος για τις αναθέσεις "με το στόμα"


Μεγάλος ντόρος έχει ξεσπάσει στην τοπική αλλά και στην ευρύτερη κοινωνία σχετικά με το ζήτημα "των αναθέσεων με το στόμα" για υποθέσεις που αφορούν την προηγούμενη δημοτική αρχή και πιο συγκεκριμένα την Δ.Ε. Λούρου.

Το PrevezaBest, όπως σας ενημερώσαμε σε προηγούμενη σχετικά μας ανάρτηση, δείτε ΕΔΩ μεταβήκαμε στην ΕΙΣΑΓΓΕΛΙΑ όπου αφού καταθέσαμε τα δημοσιεύματα που έχουμε κάνει έως τώρα - σ.σ. ακολουθούν και άλλα αποκαλυπτικά ! - ζητήσαμε παρέμβαση προκειμένου η τακτική αυτή που ακολουθήθηκε να διερευνηθεί σε βάθος, έτσι ώστε να λάβει ΤΕΛΟΣ.

Επίσης, στην ίδια ανάρτηση, ΔΕΣΜΕΥΤΗΚΑΜΕ δημοσίως στο αναγνωστικό μας κοινό ότι αυτή την υπόθεση θα την παρακολουθούμε στενά, καθώς και την εξέλιξη της, και πως όσο περνά από το χέρι μας, αφενός θα την φτάσουμε στο τέλος, αφετέρου με όση φωνή διαθέτουμε, δεν θα επιτρέψουμε να ζημιωθούν οι δημότες ούτε ένα ευρώ !

Η ΔΎΝΑΜΗ για να συνεχίσουμε αυτόν τον αγώνα, είστε όλοι εσείς με τα μηνύματα συμπαράστασης που λάβαμε αυτό το διάστημα τα οποία μας έχουν δώσει απίστευτη ώθηση για να συνεχίσουμε τις αποκαλύψεις !

Το τι αναφέρουν οι δημότες σχετικά με την υπόθεση αυτή, πραγματικά δεν λέγεται !!!

"Ο κόσμος το χει τούμπανο και αυτοί κρυφό καμάρι"

"Εκμεταλλεύτηκαν καταστάσεις"

"Να πληρώσουν από τη τσέπη τους, αυτοί που αναφέρονται από τους ενάγοντες ως εμπλεκόμενοι πρώην αντιδήμαρχοι"

"Ποιος εγγυάται ότι τα λεφτά που ζητούν δεν είναι όχι απλώς "φουσκωμένα", αλλά παραφουσκωμένα"

...Είναι μερικές από τις κουβέντες που ακούμε βγαίνοντας στην κοινωνία...εκεί που γράφονται τα πραγματικά ρεπορτάζ !

Σήμερα, ο ιδιοκτήτης του PrevezaBest - Χρήστος Ανεμοζάλης - επικοινώνησε με τον προιστάμενο της ΔΟΥ Πρέβεζας, όπου την επόμενη εβδομάδα θα έχει συνάντηση μαζί του, προκειμένου στο πλαίσιο του πληρέστερου ρεπορτάζ να ενημερωθεί κατά πόσο η όλη αυτή διαδικασία είναι "νομότυπη" όπως επίσης, αν οι όποιες μελλοντικές πληρωμές, αν δηλαδή ο δήμος και η νέα δημοτική αρχή θα είναι στα πλαίσια του ""νόμου"" για την πληρωμή των αγωγών....αφού ΤΙΜΟΛΟΓΙΑ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ !

ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ....

Η συντακτική ομάδα του

PrevezaBest



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου