Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic

Δευτέρα, Μαρτίου 29, 2021

ΠΡΕΒΕΖΑ: Στις δικαστικές αίθουσες η συνέχεια για τον άδικο χαμό του Σόνι - 3 άτομα στο εδώλιο του Κακουργιοδικείου


Τη Δευτέρα, 5 Απριλίου 2021 και ενώπιον του Μικτού Ορκωτού Δικαστηρίου Ιωαννίνων (Κακουργιοδικείο), πρόκειται να γίνει η δίκη για το επεισόδιο που έλαβε χώρα την 29-9-2019 στον εκθεσιακό χώρο της Άρτας και είχε ως αποτέλεσμα τον θανάσιμο τραυματισμό του 27χρονου Σόνι.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με πληροφορίες του PrevezaBest, με Βούλευμα του Συμβουλίου Πλημμελειοδικών Άρτας, παραπέμπονται για να δικασθούν στο Κακουργιοδικείο Ιωαννίνων 3 ημεδαποί για το αδίκημα της θανατηφόρου σωματικής βλάβης. 

Το περιστατικό είχε συγκλονίσει την τοπική κοινωνία της Πρέβεζας όπου ζούσε ο άτυχος Σόνι, ο οποίος μετά τον βαρύτατο τραυματισμό του νοσηλεύθηκε για μία εβδομάδα στο Νοσοκομείο της Άρτας και στη συνέχεια μεταφέρθηκε σε κωματώδη κατάσταση στη ΜΕΘ του Νοσοκομείου ΧΑΤΖΗΚΩΣΤΑ στα Ιωάννινα όπου μετά από λίγες ημέρες κατέληξε.

Όπως σας είχαμε ενημερώσει και με παλαιότερο ρεπορτάζ, δείτε ΕΔΩ η οικογένεια του Σόνι θεωρεί ότι κατά τη νοσηλεία του στο Νοσοκομείο της Άρτας έγιναν εγκληματικά λάθη και παραλείψεις τα οποία στοίχισαν τη ζωή του και για τον λόγο αυτό έχουν ασκήσει αγωγή στο Διοικητικό Πρωτοδικείο Ιωαννίνων με την οποία ζητούν αποζημίωση λόγω ψυχικής οδύνης.

Στο ΜΟΔ Ιωαννίνων την οικογένεια του Σόνι θα εκπροσωπήσει ο Δικηγόρος Πρέβεζας κ. ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΓΙΑΠΡΟΣ και τους κατηγορούμενους ο Δικηγόρος Άρτας κ. ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΛΑΜΠΡΑΚΗΣ.




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου