Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic

Δευτέρα, Μαρτίου 22, 2021

ΠΡΕΒΕΖΑ: Χρ. Ματσίρας "Πρέπει να αλλάξουν πολλοί κανόνες και συνήθειες"


Ο Περιφερειακός Σύμβουλος Χρήστος Ματσίρας, στο Ράδιο Πρέβεζα και στην εκπομπή "Όλα στον Αέρα" με τον Χρήστο Ανεμοζάλη, διέψευσε κατηγορηματικά τις φήμες που θέλουν τους περιφερειακούς συμβούλους της συμπολίτευσης, πλην των ατόμων που κατέχουν θέσεις ευθύνης να αποτελούν "διακοσμητικά στοιχεία" όπως χαρακτηριστικά αναφέρουν αρκετοί πολίτες. 

Συνεχίζοντας ο κ.Ματσίρας ανέφερε πως καλώς ή καλώς τους πρώτους μήνες, ίσως και εμείς δεν τον είχαμε επιδιώξει, ο κος Ιωάννου δεν μας είχε καλέσει, από εκεί και πέρα όμως διάφορα ζητήματα και τα συζητούμε και προσπαθούμε να τα φέρουμε σε πέρας. 

"Είναι αλήθεια πως υπήρξε έλλειψη ενημέρωση από την Αντιπεριφέρειά μας και γενικότερα και του Περιφερειάρχη, για αυτό άλλωστε υπήρξαν και κάποιες παρεξηγήσεις και ειδικά όσον αφορά το νομό μας.  Αν όμως ανατρέξετε στο παρελθόν θα δείτε ότι πραγματικά έχουν "πέσει" πολλά ποσά, έχουν γίνει έργα, όχι όμως αυτά που θα θέλαμε εμείς".

"Η απομόνωση της Πρέβεζας ήταν αυτό που με ανάγκασε να μπω πάλι στη διαδικασία να ψάχνω και να προσπαθώ. Οι οδικοί άξονες είναι μεγάλο πρόβλημα".

Το Υπουργείο Υποδομών θα πρέπει να πιεστεί έτσι ώστε να αλλάξει οπτική γωνία για τον δικό μας Νομό. Ο Καχριμάνης είναι αγανακτισμένος με τον πρώην Υπουργό Υποδομών, Χρ. Σπίρτζη διότι δεν ξεχνάει ότι τον είχε ξεγελάσει, δήλωσε ο κος Ματσίρας αναφορικά για την σύνδεση της Πρέβεζας με την Ιόνια Οδό. 

Τέλος, ο κος Ματσίρας ενθάρρυνε άπαντες να κάνουν το εμβόλιο κατά του κορονοιού.

Aκούστε ολόκληρη τη συνέντευξη στο ηχητικό από 12:30- 33:40



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου