Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic

Πέμπτη, Μαρτίου 04, 2021

ΠΡΕΒΕΖΑ: Εγκαταστάθηκε μονάδα αρνητικής πίεσης, δωρεά της εταιρείας του Κου Π. Ρεμπή, ΟΡΡΑΟΝ Α.Τ.Ε.


Εγκαταστάθηκε σήμερα η μονάδα αρνητικής πίεσης στο Γενικό Νοσοκομείο της πόλης μας, που όπως είχαμε δημοσιεύσει πρόκειται για δωρεά της εταιρείας του Κου Παναγιώτη Ρεμπή, ΟΡΡΑΟΝ Α.Τ.Ε.

Η εγκατάσταση έγινε από το προσωπικό της εταιρείας, παρουσία του Διοικητή, προσωπικού του Νοσοκομείου και τεχνικού εκπροσώπου του προμηθευτή.

Πρόκειται για μια μονάδα που θα εξυπηρετήσει δύο θαλάμους που μετατράπηκαν εντός λίγων ημερών σε θαλάμους Covid, λόγω της αυξημένης πίεσης του συστήματος υγείας, προκειμένου και η πόλη μας να συνεισφέρει σε αυτό.

Είχαμε σημειώσει ότι η ανωτέρω κίνηση του Κου Ρεμπή κρίνεται από μόνη της ιδιαίτερη και πολύ σημαντική, αφού αναβαθμίζει το Γενικό Νοσοκομείο της πόλης μας στη δύσκολη περίοδο που διανύουμε. 



Επίσης, η Διοίκηση του Νοσοκομείου απέστειλε σχετικό ευχαριστήριο μήνυμα προς την εταιρεία και τον κ.Ρεμπή το οποίο αναφέρει τα εξής:

"Η Διοίκηση του Νοσοκομείο μας εκφράζει τις ευχαριστίες της για την δωρεά της εταιρείας του κ. Παναγιώτη Ρεμπή, «ΟΡΡΑΟΝ Α.Τ.Ε.», που αφορά την προμήθεια και εγκατάσταση μονάδας δημιουργίας αρνητικής πίεσης στους θαλάμους νοσηλείας περιστατικών COVID-19 της Παθολογικής μας κλινικής.

Μέσω αυτής της χρήσιμης δωρεάς βελτιώνεται η ασφάλεια των νοσηλευόμενων και του προσωπικού μας."

Η Διοίκηση

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου