Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic

Δευτέρα, Μαρτίου 01, 2021

Απαντήσεις σε ζητήματα της επικαιρότητας έδωσε ο Δήμαρχος, κος Γεωργάκος στο Ράδιο Πρέβεζα και στην εκπομπή "Όλα στον Αέρα"


Στην εκπομπή "Όλα στον Αέρα" που επιμελείται και παρουσιάζει ο Χρήστος Ανεμοζάλης μέσα από το Ράδιο Πρέβεζα 93.0, μίλησε o Δήμαρχος Πρέβεζας, κος Νίκος Γεωργάκος.

Σχετικά με τον στρατηγικό σχεδιασμό του πανεπιστημίου Ιωαννίνων αναφορικά με την σχολή της Πρέβεζας, που ήταν άλλωστε και το μοναδικό θέμα συζήτησης της τελευταίας συνεδρίασης του δημοτικού συμβουλίου, ο κ.Γεωργάκος μεταξύ άλλων ανέφερε πως ζητούμενο είναι η αναβάθμιση της σχολής. "Υπάρχει ένας προβληματισμός από την Πρυτανεία για 2-3 τμήματα για τους βαθμούς εισαγωγής, αλλά εκείνη είναι που θα καθορίσει τον βαθμό εισαγωγής".

Άμεση συνεργασία με τον διευθυντή της σχολής στην Πρέβεζα, κ.Σωτηρόπουλο και με τον Πρύτανη για την αναβάθμιση του τμήματος στην Πρέβεζα, καθώς και η διεκδίκηση δεύτερης σχολής στην Πρέβεζα συμπλήρωσε ο Δήμαρχος κος Γεωργάκος.

Για τις πρόσφατες προσλήψεις

"Η διαδικασία έπρεπε να γίνει, κατόπιν ενημέρωσης που είχαμε μέσα σε μια βδομάδα, ή θα έπρεπε να πάρουμε ορισμένα άτομα ή δεν θα το κάνουμε καθόλου και το αφήνουμε για αργότερα. Όταν όμως από το Υπουργείο σου δίνουν μια βδομάδα.., ήταν μια διαδικασία γρήγορη με αποτέλεσμα να είναι μια ή δυο μέρες στον "αέρα" 

Για το νέο νοσοκομείο

"Τελειώσαμε με το ιδιοκτησιακό, περνάει από το δημοτικό συμβούλιο, τροποποιείται το ρυμοτομικό και ξεκαθαρίζει μια κι έξω το οικόπεδο και τελειώνουμε. 

"Είναι η διεκδίκηση, δεν έχουμε σταματήσει, προχωράμε, και μετά είναι το πολιτικό κομμάτι για την χρηματοδότησή του"

Για την χωματερή του κούκου

Χρηματοδοτώντας δύο μελέτες για το πράσινο σημείο και την κομποστοποίηση θα αποφύγουμε και τις φωτογραφίες τις δικές μου και τις φωτογραφίες του κ.Νίτσα. 

Open mall

"Σε επικοινωνία μου με τον Δήμαρχο Τρικκαίων και Πρόεδρο της ΚΕΔΕ σε συνάντηση που είχε με την Διαχειριστική, είπαμε ότι πρέπει να μας αφήσουν να ξεχωρίσουμε τα του δήμου τις μελέτες με του επιμελητηρίου. Θα πρέπει πρώτα να κατοχυρωθούν οι διάφορες εγκρίσεις από το Επιμελητήριο και στη συνέχεια να βγούμε εμείς με τις μελέτες μας. 

Από τη στιγμή που το επιμελητήριο έχει ολοκληρώσει τη διαδικασία της ανάθεσης των αδειών αυτών, τότε και γω από τη μεριά μου βγάζω στον αέρα σε δημοπράτηση, τον Φωτισμό, τα Ποδήλατα και τους Υπόγειους κάδους για να γίνει η δημοπράτηση. Με την διαβεβαίωση από την ΚΕΔΕ ότι Δήμος και Επιμελητήριο μπορούμε να πάμε ξεχωριστά και να δημοπρατήσουμε δεν μας μένει τίποτε άλλο παρά να δημοπρατήσουμε τις μελέτες μας".

Στρατηγικός σχεδιασμός για τον Τουρισμό

Το Brand name της περιοχής μας φέτος θα είναι τα πολιτιστικά μνημεία...

Παρακολουθήστε στο ηχητικό ολόκληρη την συνέντευξη

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου