Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic

Δευτέρα, Μαΐου 10, 2021

ΠΡΕΒΕΖΑ: Βησ. Μίχας "O Σύριζα έβγαλε τη χώρα από τα μνημόνια, χάσαμε τις εκλογές γιατί δεν τα κάναμε όλα σωστά"


Στο Ράδιο Πρέβεζα 93.0 και στην εκπομπή "Όλα στον Αέρα" με τον Χρήστο Ανεμοζάλη, μίλησε ο συντονιστής της Νομαρχιακής επιτροπής Σύριζα - Προοδευτική Συμμαχία, Βησσάρης Μίχας .

Η συνέντευξη κινήθηκε σε ζητήματα της τρέχουσας πολιτικής επικαιρότητας αλλά και σε θέματα τοπικού ενδιαφέροντος. 

Ο κος Μίχας εξέφρασε την άποψη ότι ο Σύριζα θα είναι και πάλι Κυβέρνηση, και αυτό διότι σύμφωνα με τον ίδιον, η παρούσα Κυβέρνηση απέτυχε να διαχειριστεί μια σειρά από φλέγοντα ζητήματα όπως η πανδημία, τα εργασιακά, οικονομία κ.α. 

Συγκεκριμένα, ο συντονιστής της Νομαρχιακής επιτροπής Σύριζα - Προοδευτική Συμμαχία μεταξύ άλλων ανέφερε "Η Κυβέρνηση απέτυχε στην διαχείριση του δεύτερου κύματος της πανδημίας, ενώ είχε όλο τον χρόνο που από πέρυσι επιτυχώς αντιμετώπισε το πρώτο κύμα, δεν έκανε απολύτως τίποτα, παρά άνοιξε την χώρα στον τουρισμό χωρίς κανένα σχέδιο κ.α."

"Ότι εφαρμόσαμε, εφαρμόσαμε αναγκαστικά και πάντα με στόχο να ελαφρύνουμε τα χαμηλότερα κοινωνικά στρώματα, τους άνεργους, τους ανασφάλιστους και όλα αυτά αναδείχτηκαν μέσα στην πολιτική μας (διακυβέρνησης Σύριζα) που κάναμε τέσσερα χρόνια. 

O Σύριζα στα χρόνια της διακυβέρνησης του έβγαλε τη χώρα από τα μνημόνια, χάσαμε όμως τις εκλογές γιατί δεν τα κάναμε όλα σωστά, ανέφερε ο κος Μίχας.

Για τα κάστρα - πρώην στρατόπεδα

"Η θέση μας είναι να δοθούν στο δήμο ως δημόσιος χώρος, να μην δοθούν σε ιδιώτες και να μην γίνουν οι δημοπρασίες (από πλευράς Υπουργείου)

Ακούστε στο ηχητικό ολόκληρη την συνέντευξη

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου