Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic

Κυριακή, Μαΐου 16, 2021

ΠΡΕΒΕΖΑ: Καλό ταξίδι Θόδωρε…


Έφυγε από τη ζωή ο Θόδωρος Μυζίκος έπειτα από μάχη που έδινε τα τελευταία χρόνια λόγω σοβαρής ασθένειας.

Ο κος Μυζίκος καθηγητής (Φυσικός) στο επάγγελμα, όμως ο ίδιος υπηρέτησε το τοπικό μπάσκετ για δεκαετίες, μέσα από την ομάδα της Νικόπολης. 


Την είδηση του θανάτου του κου Μυζίκου έκανε γνωστή η ΕΣΚΑΒΔΕ μέσα από την σελίδα της, με το ακόλουθο μήνυμα:

"Το Μπάσκετ στη Βορειοδυτική Ελλάδα θρηνεί εδώ και λίγες ώρες την απώλεια του Θόδωρου Μυζίκου που έφυγε από την ζωή νωρίς το απόγευμα της Κυριακής μετά από μεγάλο αγώνα με την επάρατη νόσο.

Ο πρόεδρος Κώστας Νικάκης, το Δ.Σ. της ΕΣΚΑΒΔΕ, το προσωπικό της Ένωσης και όλοι οι άνθρωποι του αθλήματος με οδύνη και σπαραγμό αποχαιρετούν έναν σπουδαίο εργάτη του αθλήματος και εκφράζουν τα θερμά τους συλλυπητήρια στους οικείους του.

Καλό ταξίδι Θόδωρε…"

Επίσης, συλλυπητήριο μήνυμα απέστειλε το Δ.Σ. της Νικόπολης 

Ο Σύλλογος μας θρηνεί την απώλεια ενός σημαντικού ανθρώπου , εκ των ιδρυτών και πρωτοπόρων της Καλαθοσφαίρισης στην ΒΔ Ελλάδα, του Θοδωρή Μυζίκου. Έφυγε ο Θοδωρής και μαζί του κομμάτι της αθλητικής ιστορίας της πόλης μας . Δύσκολα θα τον φτάσουμε στον ζήλο και την αγάπη του για τα παιδιά και τον αθλητισμό . Αφήνει όμως και ένα τεράστιο έργο το οποίο θα μας θυμίζει πάντα την προσφορά του . Εκφράζουμε τα συλλυπητήρια μας στους οικείους του

Καλό ταξίδι Θοδωρή .

Αντί στεφάνου,  επιθυμία της οικογένειας είναι η κατάθεση χρηματικού ποσό στο Σύλλογο Γονιών Παιδιών με Νεοπλασματική Ασθένεια «Η Φλόγα» 



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου