Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic

Κυριακή, Μαΐου 09, 2021

Δεν μας αρέσει η κανονικότητα - θέλουμε Αγανακτισμένους

-Η ΠΑΝΔΗΜΙΑ ΕΙΝΑΙ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΡΙΣΤΕΡΑ!

Για να γίνεις υπουργός τα κάνεις όλα. Για να έχεις εκ νέου σωματοφύλακες υπουργικές λιμουζίνες ταξίδια φρου φρου και αρώματα. Κι αυτά περνάνε μέσα από το αίμα και τη βία

Δεν κρατάνε ούτε τα προσχήματα. 

Θέλουν αίμα για να ταίσουν τα δημοσκοπικά ποσοστά τους. Θέλουν βία όπως στη Νέα Σμύρνη. Θέλουν εξαθλίωση για να έχουν Αγανακτισμένους ως πελατάκια και να μπορεί η κυρία να απολαμβάνει τους παχυλούς μισθούς της και τις ανέσεις της σαν υπουργός.

Για να γίνεις υπουργός τα κάνεις όλα. Για να έχεις εκ νέου σωματοφύλακες, ακριβά ταγεράκια, υπουργικές λιμουζίνες, ταξίδια φρου φρου και αρώματα. Κι αυτά περνάνε μέσα από το αίμα και τη βία.

Μέσα από την καταστροφή της κοινωνίας.

Αναρωτιέται κανείς πόσα κονόμησε από μισθούς όλα αυτά τα χρόνια η κ. Αχτσιόγλου πουλώντας αυτού του είδους τις ανοησίες.

Για να αντιληφθείτε το μεγαλείο της επιλογής του οξυδερκούς ελληνικού λαού σας θυμίζουμε ότι ήταν η υπουργός που διαπραγματεύονταν με τους Τροικανούς.

Τι είδους ταγάρια και σατυροβαρκάρηδες αντιμετώπισαν κι αυτοί οι δύστυχοι οι τροικανοί.

Ο Σύριζα οδεύει σε ποσοστά ΠΑΣΟΚ και αυτό δεν το αντέχουν.

“Όπως κυνικά ομολόγησε η κ. Αχτσιόγλου o ΣΥΡΙΖΑ βλέπει την πανδημία ως ευκαιρία γιατί η “κανονικότητα δεν είναι ποτέ ευκαιρία για την αριστερά”

kourdistoportocali.gr

 

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου