Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic

Σάββατο, Μαΐου 15, 2021

Storkway Cafe και στα Γιάννενα !


Storkway Cafe, η σύγχρονη τάση του Take Away


Τέσσερα καταστήματα που όταν τα ανακαλύψεις, θα κάνεις σίγουρα μια στάση για να απολαύσεις ξεχωριστά χαρμάνια από καφέ αλλά και ποιοτικό (στο χέρι) φαγητό. 

Πρόκειται για τα καταστήματα Storkway Cafe που βρίσκονται στο Λούρο (επί της Ε.Ο. στο ρεύμα προς Πρέβεζα), στην Γέφυρα Καλογήρου (από και προς Άρτα) στην Φιλιππιάδα Ταγματάρχου Βελισσαρίου, λίγο πριν ή αμέσως μετά την Ιόνια Οδό περίπου στη διασταύρωση Καμπής και το νέο κατάστημα στα Γιάννενα (Νέο Μπιζάνι επί της Εθνικής Οδού)

Τα καταστήματα Storkway Cafe αναμφισβήτητα πρόκειται για την σύγχρονη τάση του Take Away αφού θα βρείτε ποικιλία επώνυμων γνωστών εταιριών καφέ, cold brew, μονοποικιλιακό, κρύα σάντουιτς, ντόνατς και πολλά άλλα ακόμη τα οποία μπορείτε να ζητήσετε και εμείς να τα ετοιμάσουμε για να τα απολαύστε στο σπίτι ή στο γραφείο (για την πόλη της Φιλιππιάδας και του Λούρου) που εξυπηρετούν και delivery. 

Τα καταστήματα Storkway Cafe λειτουργούν καθημερινά από πολύ νωρίς το πρωί  (5:30 π.μ. - αργά το βράδυ)

Επίσης, το αισθητικό κομμάτι των καταστημάτων εντυπωσιάζει και διακρίνονται τόσο για την καθαριότητα στους χώρους όσο και για την άμεση και φιλική εξυπηρέτηση του προσωπικού !

Storkway Cafe

1)Λούρος επί της Ε.Ο. στο ρεύμα προς Πρέβεζα

2) Γέφυρα Καλογήρου από και προς Άρτα

3) Φιλιππιάδα Ταγματάρχου Βελισσαρίου (έναντι πρατηρίου υγρών καυσίμων)

4) Γιάννενα (Νέο Μπιζάνι, επί της Εθνικής Οδού)

Βρείτε μας στο FB Storkway Cafe

..Μόνο μια στάση θα σε πείσει...!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου